Gastronòmicament parlant, el pernil d'ànec té poc temps de vida, tanmateix, això no ha estat un impediment perquè aconseguís posicionar-se com una de les delícies més especials de la cuina. Si vols degustar-ho o endinsar-se't a aquesta tendència, a la qual ja s'han anotat els més sibarites, Mercadona la té per a tu per un preu de regal.

La cadena de supermercats de Juan Roig va introduir entre tants dels seus exquisits menjars el pernil d'ànec curat de la marca Martiko. Aquest producte està compost pels següents ingredients: Pit d'ànec, sal, dextrosa, aroma, antioxidant (E-301), espècies, conservadors (E-250 i E-252). El pernil d'ànec segellat per Martiko està a punt per al seu consum. En aquest sentit, l'etiqueta suggereix temperar el producte 15 minuts davant de consumir-ho per apreciar tot el gust. I de la mateixa manera, recomana menjar-ho com a centre de taula, en amanides i canapès.

Pernil d'ànec de Mercadona
Pernil d'ànec de Mercadona

Per a l'obtenció d'aquest pernil d'ànec, la marca assegura haver seleccionat els millors magrets i explica que després d'un procés d'assecatge on la humitat, el nivell de sal i la temperatura, són controlats, s'obté aquest producte d'intens color, textura i sabor inigualable amb la garantia de Qualitat Martiko. El pack d'aquest producte, lliure de gluten, conté 50 g de pernil d'ànec curat (un aproximat de 17 o 19 talls), i pots adquirir-ho per un preu de tan sols 3,60 euros. Així que si vols degustar un aliment deliciós i agradable al paladar, no ho deixis passar.

Què és el pernil d'ànec i com s'obté?

Es tracta d'un pit d'ànec, que una vegada condimentada amb sal, espècies i herbes aromàtiques, ha de romandre en assecadors naturals durant un període determinat de temps, fins que finalitzi completament la seva curació.

Al paladar és exquisit i delicat i és una peça única per als bons gurmets. S'aconsella utilitzar-lo en amanides tèbies de panses i pinyons, amb pa torrat acompanyat d'un bon vi, encara que té una gran varietat de combinacions molt suculentes, sempre que aconsegueixis un maridatge perfecte entre els ingredients.