Diuen molts experts que l'esmorzar és el menjar més important del dia. I insisteixen que hem de prendre aliments sans i equilibrats. Això no és un problema per a les persones que s'aixequen amb fam. Hi ha qui ho devora tot en posar un peu a terra.

Tanmateix, a moltes persones els costa menjar gens fins i tot passat una estona després de despertar-se. O que sí que esmorzen, però un cafè i res més. I és que hi ha gent a qui no se li obre l'estómac fins a passades unes hores.

Mercadona té l'esmorzar ideal per als qui no tenen gana al matí

Això mateix passa a molts nens i nenes. N'hi ha que no tenen problema en esmorzar el que sigui. Però també existeixen a qui els costa ingerir qualsevol aliment o que no volen més que una ració mínima.

No obstant això, al mercat hi ha moltes alternatives que encanten als més petits i que als seus ingredients porten tot el necessari perquè comencin el dia amb energia sense que consumir-ho hagi suposat un esforç.

Per exemple, les conegudes galetes Dinosaurus amb cereals de la marca Artiach. Un producte que pots trobar a la venda a molts supermercats, inclòs Mercadona. La cadena valenciana de superfícies té molts productes de marques blanques. Però també altres de marques conegudes com aquestes galetes que tornen bojos la majoria dels més petits. I no ens enganyarem: també a molts adults.

Galetes Dinosaurus amb cereals d'Artiach a la venda en Mercadona1

Galetes Dinosaurus amb cereals d'Artiach a la venda a Mercadona

Un 69% de cereals i 7 vitamines

Aquestes galetes són més desitjables i saboroses que els cereals normals. I conté alguns com a sègol, blat o segó. Fins a un 69% dels ingredients utilitzats per a la seva elaboració són cereals. Aquests ajuden en el trànsit intestinal, així com aporten energia a l'organisme, entre altres beneficis.

Però això no és tot. Aquestes galetes també contenen 7 vitamines i elements com a àcid fòlic, que va bé per als nens i per a les dones embarassades.

Galetes Dinosaurus amb cereals d'Artiach a la venda a Mercadona

Galetes Dinosaurus amb cereals d'Artiach a la venda a Mercadona

Aquestes galetes Dinosaurus a la venda a Mercadona venen en envasos que en contenen 10 bossetes amb dues unitats cada una. És a dir, venen 20 galetes. Poden semblar poques, però són molt saciantes. En total tindràs més de 400 grams de galetes. I el seu preu és de 2,40 euros.

Les vols? Doncs has de saber que les trobaràs a les prestatgeries de Mercadona o en la pàgina web de l'empresa de l''oncle Roig'.