El cafè és un producte que no sol faltar a cap casa a Espanya. De fet, segons dades de l'informe elaborat per la cadena Café & Te sobre 'Hàbits de Consum de Cafè a Espanya', la producció de cafè torrat o soluble en aquest país va superar les 190 mil tones el 2021. Aquesta xifra suposa un 4% més que el 2020. I segons l'Associació Espanyola del Cafè, Espanya és la segonda productora de café a Europa, només per darrere d'Alemanya.

Un beuratge que té molts adeptes a tot el món. Es consumeix sobretot al matí. És l'interruptor d'activació per a molta gent, que aprofita els efectes excitants de la cafeïna.

El consum de cafè hauria de ser moderat

Però clar, el cafè en excés no és bo. Segons l'informe esmentat, la mitjana de cafès al dia que consumeixen els espanyols és de 4 cafès al dia. Una quantitat excessiva tenint en compte que pot produir taquicàrdies i pols accelerat. Un problema per al qual Mercadona té una alternativa.

Perquè ja saps que la cadena valenciana de supermercats està molt pendent de les necessitats dels seus clients. I no només té cura pels seus gustos. Mercadona també cerca que estalviïn en la compra i que els seus productes siguin el més saludables possible. I és que el benestar dels seus 'caps' és primordial per mantenir la seva fidelitat.

Mercadona té una alternativa al cafè molt saludable

És per això que al seu catàleg tenen una alternativa al cafè del més saludable i que no incrementarà la sensació d'excitació. És ideal per prendre al matí i també abans d'anar a dormir. Es tracta dels Cereals solubles amb xicoira que envasa la marca Hacendado.

Cereals solubles amb xicoira d'Hacendado a la venda en Mercadona1

Cereals solubles amb xicoira d'Hacendado a la venda a Mercadona

Per si no ho sabies, la xicoira és una herba que s'utilitza amb finalitats mèdiques gràcies a les propietats que milloren el funcionament dels sistemes immunològic i digestiu. A més, té propietats antimacrobianes, antiinflamatòries, diürètiques i antioxidants. I segons alguns informes mèdics, també prevé problemes cutanis com a acne, èczema, seborrea i psoriasi.

Aquest ingredient, a més, ve barrejat amb diferents cereals que milloren el trànsit intestinal.

Cereals solubles amb xicoira d'Hacendado a la venda a Mercadona

Cereals solubles amb xicoira d'Hacendado a la venda a Mercadona

Una sèrie de bondats que podràs trobar a Mercadona en envasos de vidre que contenen 150 grams, i a un preu d'1,59 euros. I podràs comprar-lo a les botigues físiques o afegir-lo al carro al web de l'empresa valenciana.