Tal com ja t'hem explicat a El Nacional, Mercadona és una de les cadenes de supermercats que més sol millorar la seva proposta de productes amb novetats atractives. I és per això que al marge de proposar opcions típiques de primera necessitat que van des de la llet al paper de cuina, també afegeix opcions depenent de l'època de l'any en què som. Els responsables de l'empresa de Juan Roig saben que aquesta és una de les claus per mantenir fidels als seus clients.

Així, Mercadona ha enriquit la seva oferta aquests dies amb plats preparats llestos per menjar amb les galteres o l'espatlla de be, o el seu assortiment de dolços i torrons. Però això no és tot. A Mercadona també innoven amb novetats que porten a tot Espanya productes típics d'algunes regions concretes del país. I ara un d'aquests últims t'anirà de meravella per remullar els plats llestos per escalfar i menjar dissenyats per a Nadal. Es tracta de la sidra asturiana. Un producte que arrasa en terres asturianes i que ara trobaràs a la secció de licoreria de l'empresa valenciana.

Mercadona té a la venda sidra asturiana

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si no tens més de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 4,1% Vol.

És pràcticament impossible trobar algú que no hagi sentit parlar mai de la sidra. Es tracta d'un beuratge preparat a base de suc de poma fermentat. I encara que és cert que conté alcohol, la seva graduació no sol ser molt elevada.

Sidra asturiana El Mayu
Sidra asturiana El Mayu / Mercadona

Perfecta per acompanyar els aperitius dels menjars nadalencs

La sidra que trobaràs a la venda a Mercadona ha estat elaborada en el consell asturià de Villaviciosa. I crida especialment l'atenció el format en el qual ve presentada. Perquè l'habitual és trobar-la en ampolles d'entre 0,75 i dos litres. Però en aquest cas ve en ampolletes de 25 cl. És un format perfecte per als qui volen consumir un vas de sidra en un moment donat. I és que una vegada oberta, el recomanable és consumir la sidra en poc temps, ja que perd el seu sabor i la seva aroma. Quedarà genial per acompanyar els aperitius o per fer un glop a mitja tarda.

Sidra asturiana El Mayu1
Sidra asturiana El Mayu / Mercadona

Aquesta sidra a la venda a Mercadona ve en caixes de 12 ampolletes. I cada pack costa 10,80 euros. És a dir, surt a 3,60 euros el litre. I la podràs comprar tant en la pàgina web de Mercadona com en la seva pàgina web.