La veritat és que no hi ha res millor que unes postres casolanes acabades de fer, encara que això moltes vegades no és una opció perquè no sempre comptem amb el temps que requereix ni l'habilitat suficient per fer-les a la nostra pròpia casa, per això hem optat per buscar una solució a tots els supermercats, i afortunadament l'hem trobat a Mercadona amb un Pastís Ferrer bombó cruixent segellat per Hacendado que està arrasant en vendes pel seu sabor i pel seu preu.

Es tracta del Pastís Ferrero, unes postres que podem trobar a la cadena de supermercats de Juan Roig. Aquesta exquisitat es caracteritza perquè porta bombons Ferrero Rocher a tall de decoració en la part exterior i també porta aquests bombons a l'interior, una cosa que aporta un sabor cruixent al qual nsegur que no et pots resistir. És completament de xocolata i a l'interior, a més d'aquests trossets de Ferrero que hem esmentat, podem trobar també tòfona.

Aquest pastís ve congelat de manera que s'aconsella que la treguis amb bastant temps d'antelació abans de servir-la. Pots descongelarlo a temperatura ambient durant 3 hores i 45 minuts o també a la nevera deixant-lo 5 hores i 15 minuts.

Compta amb una decoració única i elegant, disposada en una delicada capsa de cartró amb tapa transparent. D'altra banda, posseeix un pes net de 800 grams, del qual es poden obtenir al voltant de vuit grans porcions.

Pastís Ferrer bombó cruixent congelat farcit amb trufa|tòfona d'Hacendado
Pastís Ferrer bombó cruixent congelat farcit amb tòfona d'Hisendat / Mercadona

El pastís ha pres protagonisme a Mercadona

Cada 100 grams de pastís bombó cruixent congelat farcit amb tòfona, té l'aportació nutricional que a continuació s'especifica: 329 quilocalories en valor energètic, 26 grams en lípids (14 grams de greixos saturats, 4,4 grams de greixos monoinsaturats i 3,4 de greixos poliinsaturadas),32 grams en hidrats de carboni (inclouen 23 grams de sucres), 1,8 grams en fibra alimentària, 5,4 grams en proteïnes i 0,22 grams de sal.

Si desitges delectar-te amb aquestes divines postres, ho pots fer visitant la pàgina web de Mercadona i demanant-les de manera online o apropant-te a una de les botigues físiques del supermercat. Quant al seu preu és de 9,50 euros. Aquest pastís és perfecte per regalar en un aniversari o simplement tenir-lo a casa per matar aquest antull.

En els últims anys la cadena d'alimentació presidida per Juan Roig ha posat el focus en enriquir la seva oferta d'aquests productes destinats a celebrar un dia especial. D'aquesta iniciativa neix la varietat de pastissos congelats que es poden trobar a les seves botigues.