Mercadona compta amb una amplíssima gamma de galetes i dolços en les seves prestatgeries i per a tots els gustos. Ara suma galetes sense sucre afegit ideals per a persones que porten una dieta lliure de sucre i greixos.

Mercadona aposta per galetes sense sucre

En un comunicat, l'empresa valenciana diu que les galetes són un aliment molt versàtil i freqüent en la dieta de nens i grans, i és per això que s'han de produir amb extrema cura i parar atenció als ingredients.

Per a ampliar el seu públic i donar la millor qualitat a persones que necessiten o volen tenir dietes baixes en sucre, Mercadona presenta dues varietats de galetes amb un 0% de sucres afegits, ideals per a esmorzars i berenars. 

Les dues varietats són les noves Galetes de Blat Espelta i les Digestive sense sucre.

Espelta sense sucre / MercadonaMercadona sorprén amb les seves noves galetes d'espelta integral sense sucres afegits per poc més d'1 euro / Mercadona

Les d'espelta es comercialitzen en paquets de 200 grams per 1,15 euros i estan elaborades amb farina integral d'espelta i flocs sencers de blat espelta i oli de gira-sol. El supermercat informa que han millorat també el seu gust i textura.

Galetes d'Espelta i Digestive amb 0% de sucre

Per altra banda, les galetes Digestive 0% es produeixen amb farina de blat integral i també oli de gira-sol, amb gust i textura també millorats. El paquet de 400 grams costa 1,75 euros.

Digestive sense sucre / MercadonaLes galetes Digestive de Mercadona tenen un gust i textura millorats i porten un 0% de sucre / Mercadona

Per complementar una dieta sana o lliure de greixos animals, la marca Hacendado, pròpia de Mercadona amb la qual comercialitzen els seus aliments, també compta amb un nou iogurt bevible de llet de civada i begudes de cafè per emportar també amb llet vegetal.

També n'hi ha per als més golafres o per als amants dels capricis: el gran assortit de Mercadona inclou cookies amb xocolata a l'estil americà, pastes de coco i mantega, entre altres.

Les neules de Mercadona, "són un vici"

De fet, la línia de galetes augmentava fa unes setmanes quan la cadena valenciana va presentar unes noves neules farcides de xocolata que van arrasar. Usuàries a les xarxes socials van confessar que eren "un vici".

 

Neules xocolata i avellana / MercadonaLes neules amb xocolata i avellana van arrasar i usuàries d'Instagram van confessar que s'havien tornat "un vici" / Mercadona Novedades

Aquella novetat, perfecta per als més golafres, està feta de neula, xocolata i un 74% d'avellana.

La bossa de 250 grams només costa 1,35 euros i és ideal per als més petits i per berenars i esmorzars de tota la família.