Mercadona llança edicions limitades de productes per al tractament de la cel·lulitis, en diferents formats: per aplicar a la pell o prendre'l com a complement alimentari.

Mercadona presenta nous productes per tractar la cel·lulitis

Encara que les dietes equilibrades, l'esport i un bon descans són els pilars fonamentals d'un cos sa, de vegades un petit complement ajuda a aconseguir l'objectiu que ens proposem.

Si la meta és desfer-se de la cel·lulitis acumulada, Mercadona aporta aquests complements que poden ser l'empenta definitiva per a una pell lliure d'aquesta comuna aparença dèrmica.

La seva principal novetat és el Concentrat Meso-Anticelulític Deliplus, que, segons l'empresa valenciana, és un tractament corporal intensiu compost per actius amb una fórmula innovadora gràcies a la seva triple acció: lipolítica, reestructurant i reductora.

Meso Anticelulítico MercadonaEls vials es poden aplicar directament a les zones desitjades o barrejar amb la crema hidratant habitual / Mercadona

Es comercialitza en capses de 15 ampolles que es poden aplicar directament sobre la pell neta durant 15 dies mitjançant massatges circulars fins a la seva completa absorció; o bé, barrejar unes gotes del concentrat amb la crema corporal habitual i fer massatges a una vegada al dia a les zones desitjades.

Mercadona ha compartit un vídeo tutorial per a la seva aplicació en diferents zones:

Segons la cadena de supermercats, els principis actius del concentrat ofereixen diferents beneficis. Destaca la cafeïna, carnitina, l'àcid hialurònic i diferents vitamines antioxidants, entre altres ingredients d'origen natural. Tots ells combinen accions drenants i tonificants i l'envàs costa 8,50 euros.

Pro Celulit i Meso-Anticelulític en ampolles al millor preu

També adverteixen que s'ha d'evitar la seva aplicació a pells al·lèrgiques, sensibles o irritades.

El segon producte que ofereix Mercadona, es tracta d'un complement alimentari anticel·lulític per a un programa de 15 dies.

L'empresa informa que els Estics Pro Celulit destaquen per reforçar els efectes lipolític, reestructurant i reductor. I la capsa costa 4,95 euros.

Pro Celulit / MercadonaEl complement alimentari Pro Celulit és un producte d'edició limitada que funciona en un programa de 15 dies / Mercadona

L'envàs inclou 15 estics o barretes de 4 grams, elaborats a base de plantes i d'edició limitada.

Entre els seus ingredients destaca la centella asiàtica, la vinya vermella, la sarsaparrella i la vitamina C, que afavoreixen naturalment la circulació, i ajuden a eliminar la retenció de líquids, estimulant també l'elasticitat de la pell.

El seu mode d'ús és simple: cal prendre un dels estics dissolt en 250 mil·lilitres d'aigua durant 15 dies per a una millora visual de l'aspecte de la pell.

Ambdós productes, el Meso-anticel·lulític i els estics Pro Celulit es poden complementar per ajudar que els efectes es vegin abans i perdurin més temps, diuen des de Mercadona.

Igualment, aquests complements alimentaris no han de ser substituts d'una dieta variada i equilibrada, ni l'aparició de cel·lulitis ha d'intentar pal·liar-se trastornant l'alimentació ni el mode de vida. A més, s'ha de destacar que la cel·lulitis no bacteriana es tracta d'un problema estètic, i no de salut, i que l'obesitat i l'anomenada "pell de taronja" són fenòmens diferents.

De fet, la cel·lulitis depèn de l'exercici i de la dieta, que es recomana baixa en sodi i rica en potassi, vitamina C i vitamina E.