Mercadona s'ha fixat en la gastronomia índia per portar un dels entrepans més buscats a l'Índia i que has de provar almenys una vegada en la teva vida. Es tracta d'un producte que conté les tradicionals samosas o crestes fregides que es troben a cada cantonada dels mercats a l'Índia i l'origen de les quals situen els experts en el segle X.

Aquestes samosas de Mercadona no tenen res a envejar-li a les originals de l'Índia, ja que tenen aquesta textura cruixent a l'exterior que les fa additives i al mateix temps amb un farcit suau que fa el contrast de textures ideal.

És un producte que ja aconsegueixes a les lleixes de Mercadona. Es tracta d'un pack que inclou fins a 6 unitats perquè puguis provar algunes d'elles o compartir amb familiars i amics un menjar diferent.

Aquestes crestes solen venir farcides de vegetals o carn,. En aquesta oportunitat Mercadona s'ha decantat pel farcit de carn, amb un saó típic de la regió i sabors molt marcats per espècies.

Cruixents i fàcils de preparar

Tenen la forma de triangle que les caracteritza i la mida ideal per consumir com un aperitiu o simplement acompanyar algun dels teus menjars amb un entrepà com aquest.

Són clarament identificables, doncs pertanyen a la marca Hacendado i l'envàs especifica amb claredat el producte i el tipus de farcit que tenen. És un envàs que aconseguiràs disponible amb 270 grams, els quals conformen les 6 unitats que t'hem esmentat anteriorment.

La seva preparació és del més pràctica i senzilla, ja que només n'hi ha prou que les posis al forn de 3 a 5 minuts i estaran a punt per degustar. Ara si vol aconseguir la textura més original, llavors pots preparar-les fregides pel mateix temps de cocció.

Hem indagat en les reaccions d'altres usuaris que s'han atrevit a provar-les i ens hem trobat amb valoracions molt positives, així que aquestes samosas de Mercadona poden ajudar-te a sorprendre els teus convidats i familiars amb un menjar fora del comú. El preu de cada unitat és de 2,40 euros.