Si has viatjat als Estats Units o sols veure pel·lícules o sèries americanes, segurament tindràs en la ment aquesta imatge en la qual el o la protagonista de torn es desplaça per la ciutat mentre pren un cafè, un cafè amb llet o un te en un d'aquests vasos grans. Una moda que va portar a aquest costat del bassal l'empresa Starbucks i que ara ofereixen la moltes cafeteries d'Espanya i Europa.

Així mateix, sabràs que a Mercadona estan molt pendents de les tendències de consum actuals. En aquesta atenció rau bona part de l'èxit de la cadena valenciana de supermercats. I de la mateixa manera que té a la venda productes d'alimentació que tenen origen en altres països, ara també s'ha apuntat a la moda del cafè per portar. A Mercadona estan en tot.

Mercadona té a la venda cafè per portar

Sota la marca Hacendado, una de les firmes blanques més conegudes de Mercadona, la distribuïdora valenciana ens ofereix diferents opcions de cafè per portar. Totes elles es comparteixen característiques com venir en envasos de 250 ml, així com incloure una pràctica tapa de plàstic perquè no surti el contingut mentre vas caminant o al cotxe que integra un orifici perquè puguis anar donant xarrups quan et vingui de gust. I trobaràs diferents varietats.

Una d'elles és el cafè amb llet light sense lactosa. En aquest cas el preu 0,90 euros. I és perfecte per als qui porten una dieta en la qual busquen regular el pes o són intolerants a la lactosa.

Cafè amb llet light sense lactosa d'Hacendado
Cafè amb llet light sense lactosa d'Hacendado / Mercadona

Opcions per a tots els gustos

D'altra banda tenim el cafè amb llet cappuccino. El seu preu és de 0,85 euros. I és ideal per als qui volen gaudir d'un bon cappuccino de bon matí o a mitja tarda.

Cafè amb llet cappuccino d'Hacendado
Cafè amb llet cappuccino d'Hacendado / Mercadona

Mentrestant, els més tradicionals tenen l'opció de provar el cafè amb llet espresso. És com aquest cafè amb llet que tant t'agrada prendre quan esmorzes a la teva cafeteria habitual. I el seu preu és de 0,85 euros. Això sí, té en compte que aquesta i les dues opcions anteriors tenen alts continguts en cafeïna.

Cafè amb llet espresso d'Hacendado
Cafè amb llet espresso d'Hacendado / Mercadona

Però no et preocupis. Perquè si ets de les persones que pateix les conseqüències de la cafeïna, també tens l'opció sense aquest element al cafè amb llet descafeïnat. El seu preu és de 0,85 euros.

Cafè amb llet descafeïnat d'Hisendat
Cafè amb llet descafeïnat d'Hacendado / Mercadona