Mercadona té la solució per als qui solen utilitzar equips amb bateries i pateixen per gastar i gastar en piles d'un sol ús. Fàcils de recarregar, amb bona capacitat i adaptades a molts equips, són les piles que et salvaran uns quants euros.

Amb aquestes piles de Mercadona mantenir al dia els teus controls, càmeres, electrodomèstics i altres artefactes resulta molt més senzill i econòmic. Es tracta d'un joc complet que inclou quatre piles AA que pertany a la marca Bosque Verde i a les quals li trauràs un munt de profit.

Aquestes piles venen acompanyades del seu carregador, perquè puguis reutilitzar-les una vegada i una altra. El seu carregador no és com qualsevol, ja que compta amb un funcionament intel·ligent que li permet apagar-se quan les piles ja estan carregades, això fa que les piles no se sobrecarreguin.

Equip|Joc carregador piles AA i AAA de Bosc Verde1
Equip|Joc carregador piles AA i AAA de Bosque Verde / Mercadona

Mercadona pensa en tot

També compta amb detector de defectes, indicant que les piles ja han complert la seva vida útil. La seva pantalla LCD et permet visualitzar l'estat de la càrrega i té la capacitat d'adaptar-se al voltatge que les piles necessiten per obtenir millors resultats.

Aquest carregador funciona per a piles AA i AAA. És important que perquè el rendiment de les piles sigui òptim, hem de recomanar-te que t'asseguris sempre d'ubicar les piles amb els polos en la posició correcta o altrament pots acabar afectant la seva càrrega i vida útil.

Equip|Joc carregador piles AA i AAA de Bosc Verd
Equip|Joc carregador piles AA i AAA de Bosque Verde / Mercadona

La recàrrega és bastant ràpida i eficient, i el millor de tot és que pots carregar fins a quatre piles alhora, per la qual cosa estalviaràs temps i esforços, obtenint les teves piles en el menor temps possible.

Aquest joc ve complet i té un preu de 16,45 euros, que en principi pot resultar una inversió alta per a unes piles, però t'oblidaràs d'haver de tornar tots els mesos per un parell de piles d'un sol ús que a més no sempre tenen bon rendiment.

Finalment hem de recomanar-te que llegeixis les instruccions d'ús en la part posterior abans de començar a recarregar les teves piles, així treballes amb més seguretat.