Ja saps que entre les màximes de Mercadona destaca la d'oferir productes que cobreixin tota mena de dietes i gustos. En la varietat de la seva oferta es troba un dels secrets de la cadena valenciana per haver-se convertit en el centre de referència de molts consumidors per fer la compra. I també l'haver aconseguit la fidelitat dels seus clients i clientes, que sempre solen trobar als passadissos dels centres de l'empresa de Juan Roig allò que busquen.

A més, entre els seus productes destaca una bona majoria d'aliments típics d'Espanya, ja siguin frescos o envasats. Gran part de les seves propostes són habituals de la dieta ibèrica i, sobretot, Mediterrània.

Mercadona aposta per productes originaris d'altres països

Tanmateix, a Mercadona saben que a molts dels seus 'caps', que és com anomenen els seus clients, els agrada provar aliments originaris d'altres parts del món. Aliments més exòtics com el que ocupa les següents línies i que, si t'agrada el menjar oriental, t'encantarà.

Es tracta de les gyozas, un producte típic de la gastronomia xinesa que ha estat adaptat a la cuina japonesa. El seu aspecte és similar al d'una cresta. I al seu interior pot portar diferents ingredients.

Mercadona té a la venda un aliment típic de la gastronomia oriental

A Mercadona, per exemple, les trobaràs de dos tipus. D'una banda trobarem les gyozas de verdures. En aquest cas les envasa marca Hacendado. I les trobaràs a la secció de congelats, tant en els centres físics com en la pàgina web de Mercadona. Venen en envasos de 10 unitats (230 grams). I el preu de cada bossa és de 2,50 euros.

Gyozas de verdures d'Hacendado congelades
Gyozas de verdures d'Hacendado congelades / Mercadona

D'altra banda pots trobar les gyozas de llagostí. En aquest cas són fresques. I es pot dir que són una mica més cares. Aquestes gyozas de llagostí són de la marca Leroy. Venen en envasos de 4 unitats (80 grams). I cada safata costa 4 euros.

Gyozas de llagostí de Leroy
Gyozas de llagostí de Leroy / Mercadona