Mercadona té el secret per deixar els teus vidres com mai abans. Una baieta pràctica, fàcil d'utilitzar, de materials resistents i que cregen un efecte encantador a les teves finestres, vidres, taules i molt més.

Aquesta baieta de Mercadona té el just perquè puguis netejar totes les superfícies llises i cristal·lines, deixant-les lluents i amb molta brillantor. Està fabricada en una tela de microfibra que és capaç de treure brillantor de les superfícies sense deixar marques ni ratlles.

Té l'efecte d'assecar i treure brillantor alhora, amb bona capacitat d'absorció i sent resistent tant a l'aigua com als productes químics que sols utilitzar per a la neteja de vidres i vidres.

Baieta vidres|cristalls i miralls de Bosc Verd
Baieta vidres i miralls de Bosque Verde / Mercadona

La millor amiga de la neteja a Mercadona

Un dels seus grans atributs és que, a comparació de baietes d'un altre tipus, aquesta no deixa borrissols sobre la superfície, pel que la sensació de neteja és completa i visualment les teves superfícies lluiran molt bé.

El seu acabat és suau i agradable al tacte, així que pots fer lliscar-la sobre la superfície amb molta facilitat i sense marques molestes a les teves mans. No s'encartona com sol passar amb draps o teles similars, aquesta manté la seva flexibilitat perquè puguis utilitzar-la una vegada i una altra abans de rebutjar-la.

Els netejavidres o l'aigua són aliats perfectes per al seu ús, només n'hi ha prou amb humitejar la superfície, per després aplicar moviments de poliment amb la baieta i començar a aconseguir els resultats que esperes. No utilitzis químics massa agressius, doncs aquests sí que poden deteriorar el material de la baieta.

Al moment de rentar, és necessari que en rentis una per una i ho facis amb abundant aigua, per retirar la brutícia per complet i també les possibles restes de producte que puguin haver quedat impregnats en el teixit.

L'aconsegueixes fàcilment a Mercadona, sota el segell de Bosque Verde i t'ofereix la qualitat i resistència de tots els productes d'aquesta línia. El seu preu és una cosa que la teva butxaca pràcticament no notarà, doncs cada paquet té un preu de 0,90 euros i la mida de cada unitat és de 38x40 cm.