És molt possible que tinguis a casa un parell de sabates que fa temps que no utilitzes perquè se t'han quedat petits. O que acabis de comprar un nou calçat i descobreixis que et va una mica ajustat. Si és així, no fa falta que corris a la botiga a tornar-lo. Perquè a Mercadona trobaràs un producte amb què podràs tornar a utilitzar aquestes sabates que tenies oblidades o que el calçat nou no suposi una molèstia per als teus peus.

Ja saps que l'oferta de Mercadona no acaba als productes relacionats amb l'alimentació. I que l'elenc d'opcions que ofereix la cadena de supermercats en el relacionat amb cosmètica, perfumeria o drogueria també presumeixen de ser productes d'alta qualitat a preus ajustats.

Mercadona dona una segona vida al calçat que ja no et cabia

A més, entre les seves opcions de vegades podem trobar articles que ni tan sols sabíem que existien, i de passar de ser uns desconeguts passen a ser bàsics en el nostre dia a dia. I és molt possible que el que ocupa as següents línies acabi sent un imprescindible.

Es tracta del dilatador de calçat. Un producte que porta la marca Bosque Verde, marca blanca de Mercadona sota la qual arriben la majoria de productes relacionats amb drogueria com a detergents, desinfectants, multiusos o estris com pals de fregar o fregalls.

Aquest dilatador de calçat et permetrà donar una segona vida a aquest calçat que creies que mai més no et cabria i també que les teves sabates noves no et causin molèsties als peus. I com la majoria de productes a la venda a Mercadona, és del més econòmic. Bastant més que comprar unes sabates noves.

Dilatador de calçat de Bosc Verd
Dilatador de calçat de Bosque Verde / Mercadona

Ús molt senzill i resultats eficaços

Perquè aquest producte el trobaràs a les botigues físiques de Mercadona com en la seva pàgina web en flascons de 75 ml a un preu de 3,40 euros cada flascó de 75 ml. És a la secció de neteja i llar. I utilitzar-lo és molt senzill.

Dilatador de calçat de Bosc Verde1
Dilatador de calçat de Bosque Verde / Mercadona

Per obtenir els seus beneficis, només has de ruixar l'interior de la sabata amb l'esprai sense mullar-lo massa a les zones on ens estreny. A continuació deixem que s'eixugui i faci la seva màgia. Finalment només haurem de comprovar els resultats. Veuràs que la sabata en qüestió ha cedit i ja ens torna a anar perfectament.