Mercadona té un gelat que t'ajudarà a combatre la calor de la forma més saludable possible, ja que és una opció refrescant que està feta majorment en la seva totalitat per un ingredient estrella: el cacauet.

Aquest últim té molt bons beneficis i un baix percentatge de greix, el que fa possible que pugui funcionar excel·lentment com un producte saludable el posis on el posis. A més d'això, aquest gelat de veritat compleix la seva funció, per la qual cosa és capaç de refrescar i delectar alhora.

Es pot trobar a les botigues del supermercat valencià per tan sols 2,50 euros, encara que bé és cert que encara hi ha molts dubtes respecte a aquest gelat en moltes parts, però això és perquè no han provat aquest gelat.

Podràs menjar el que vulguis i no augmentaràs ni tan sols una mica de pes, almenys no tant

Aquest gelat té la capacitat de ser natural com no tens idea. Això ho aconsegueix gràcies que està elaborat en la seva totalitat per cacauet i que aplica la idea del gelat d'una forma molt més natural.

Gelat de Mercadona
Gelat de Mercadona

El seu sabor és molt fort malgrat això, i és que està preparat amb salsa de cacauet i té trossos de cacauet caramel·litzats, per la qual cosa té un sabor dolç bastant natural que farà que en puguis gaudir sense cap tipus de problemes. Per descomptat, té altres ingredients més, com a preparat de civada, xarop de sucre i altres, tots saludables.

És gràcies a això que podràs menjar i menjar aquest gelat i no augmentar de pes a causa del seu baix contingut en sucre i greixos, a més que a molt baixes temperatures seran les postres fredes perfectes.

El seu envàs de 500 ml de gelat té un preu molt accessible per a qualsevol i el podràs aconseguir a qualsevol de les botigues de Mercadona, i fins i tot podràs fer-ho fàcilment a través de la seva botiga online.