Mercadona posa a la venda el seu propi Dorayaki portat directament del Japó, un dolç que d'assegurança hem vist en algun moment a causa de la gran expansió que ha tingut la cultura japonesa sobre occident durant tots aquests anys.

El Dorayaki és un dolç bastant mític del Japó, i la veritat és que això s'entenen completament. En general solen estar farcit i el mateix depèn de la cultura a la zona on es prepari, però el supermercat valencià el té en una presentació farcida de cacau.

Això és una meravella per als amants de la xocolata, i molt més si tenim en compte que venen quatre Dorayakis en una presència de quatre unitats per només 1,25 euros, un preu que, sense cap dubte, el fa ser un dolç interessant.

Mercadona està a l'altura amb aquest dolç dels més deliciosos de la cultura japonesa

Els que han anat al Japó i han pogut provar un Dorayaki han quedat més que contents, però ara ho podran tornar a estar simplement anant a qualsevol de les botigues de Mercadona, lloc on està en venda els Darayakis farcits de cacau d'Hacendado.

 

 

Aquesta novetat de la companyia de Juan Roig té la capacitat de deixar a qualsevol amb un molt bon sabor de boca, i mai millor dit. Això ho aconsegueix gràcies a la textura exterior i interior del Dorayaki. La seva superfície daurada crida molt l'atenció i el seu interior és bastant suau.

Si combines el fet d'haver de mossegar-los amb el seu farcit, definitivament se'ns fa aigües a la boca. El seu farcit de cacau no és precisament líquid, però tampoc no és dur. Queda a tall de xocolata i això ens encanta, a més que el seu sabor fort és baix en sucre.

D'aquesta manera aquests Dorayakis es converteixen en una excel·lent opció a l'hora que vulguem gaudir d'un bon dolç, i són fins i tot fins a una molt bona opció per al berenar dels nostres nens.