El somni de qualsevol és eliminar per complet les pudors que sorgeixen de les escombraries, i per sort per a tothom, Mercadona ha tret a la venda una bossa que s'encarrega de neutralitzar aquestes aromes desagradables que els residus puguin expulsar. T'assegurem que la teva cuina no tornarà a fer mai més mala olor per culpa dels rebutjos.

La cadena de supermercats de Juan Roig ofereix una bossa capaç d'erradicar les pudors que els residus orgànics puguin deixar al cubell d'escombraries. Tot això es deu als agents que absorbeixen les olors que contenen aquestes bosses segellades per Bosque Verde, que redueixen significativament les olors més fortes. A més, la seva agradable aroma a lavanda brinda una sensació de frescor en l'estança.

El producte és de mida mitjana (dimensions: 52 cm d'ample i 62 cm d'alt), és a dir, resisteix de 30 litres. Es pot adaptar a cubells d'escombraries normals, a cubs de reciclatge de tres compartiments o fins i tot als cubs de pedal.

A més, aquestes bosses fabricades amb polietilè prometen ser molt resistents i no esquinçar-se o trencar-se amb facilitat, així que podràs treure les escombraries amb absoluta confiança i sense por a què es vessin líquids, ja que també compta amb un fons antidegoteig. Són simplement meravelloses.

Es pot destacar que, d'altra banda, serà molt senzill tancar-les ja que compten amb un sistema de quatre nanses que permetrà assegurar tot el contingut d'una manera pràctica i fàcil sense temor a què es vessi.

El preu que el supermercat li ha fixat a aquest producte somiat per molts, és de tan sols 1,80 euros el paquet de 20 unitats. Pots adquirir-lo via online afegint-lo al carro del web de Mercadona, o si bé ho desitges, també pots anar personalment i comprar-lo a qualsevol de les botigues físiques de la cadena.

Bossa d'escombraries extra Bosc Verd absorbeix olors perfum lavanda
Bossa d'escombraries extra Bosque Verde absorbent d'olors amb perfum lavanda / Mercadona

Avantatges de les bosses absorbents d'olors

La innovació que ofereix aquest producte absorbent d'olors està que redueix les aromes en lloc de perfumar com fan altres productes comercials. Això permet que l'ambient de la seva llar sigui més pur, higiènic i lliure de partícules volàtils.

El material amb què van ser compostes aquestes bosses té la capacitat d'absorbir amb més eficàcia les olors indesitjades en llocs tancats, així com les partícules volàtils que poden generar una sensació desagradable.

Aquí alguns dels avantatges que ofereixen les bosses de Mercadona:

1. Barates: Com ja esmentem anteriorment, per adquirir aquest producte no és necessari gastar massa. De fet, amb només 1,80 euros pots comprar 20 bosses d'aquest tipus de la marca Bosque Verde.

2. Erradica les pudors: Amb elles diràs adeu a les aromes desagradables que puguin emanar de les teves escombraries.

3. Evita la barreja d'olors indesitjades: Podràs oblidar-te dels encreuaments de diverses pudors.

4. Amigables amb el medi ambient: Els components d'aquestes bosses no presenten cap perill per al medi ambient.

5. Repel·lent de líquids.

6. Una millor experiència: Millora del confort a la llar, en els seus viatges, a la seva autocaravana, garatge, barca o iot.