Mercadona té a la venda uns caramels sense sucres afegits que són perfectes si busques menjar una cosa dolça sense trencar la dieta. Són de fruita i ja s'han fet molt populars a totes les botigues de la companyia de Juan Roig, i amb tota la raó.

Són saludables, però alhora dolços, pel qual podràs menjar-los per donar-te un gust diferent, encara que la dieta et digui el contrari, i és que no s'engreixen ni afecten la figura.

El preu que té el paquet també és perfecte, ja que amb prou feines arriba a 1,50 euros, la qual cosa ens sembla més que econòmica tenint en compte les característiques d'aquests caramels.

Ideals per a nens o per a esportistes, aquests són els caramels que has de tastar

Són ideals per saciar aquests antulls de caramels que moltes vegades tenim. A més, venen en diferents sabors, ja que el paquet és un mix de fruita, potser un dels seus atractius més grans.

Tanmateix, el que més ens atreu d'aquests caramels és que no tenen sucres afegits i que són perfectes per a qualsevol dieta sempre que no es consumeixin en excés. Són boníssims per a aquells moments en què volem una cosa dolça i n'hi ha de diferents sabors, com taronja, maduixa o llimona.

L'envàs té un pes de 100 grams i els pots aconseguir en qualsevol part dins de Mercadona, i això per menys de 2 euros, la qual cosa no pots passar per alt, i molt menys si ets amant del dolç, però no pots menjar-ne per qualsevol motiu.

Tal com diem, el millor és tenir control i no menjar-los tots d'un cop, ja que del contrari sí que podrien afectar-te la dieta i, per tant, la figura, així que tingues això en compte quan els compris.