S'apropa el Nadal i Mercadona porta les millors taules per a aquesta època de l'any. Aquesta cadena de supermercats té ingredients frescos i de primera qualitat perquè preparis una taula d'aperitius en companyia de familiars i amics.

Les taules de Mercadona són perfectes per a Nadal

Les taules de Mercadona seran les teves aliades durant les festes de nadal. En elaborar plats nadalencs com les taules, el més important sempre serà comptar amb els millors ingredients que només Mercadona t'ofereix. El Formatge Vell Torrat de Mercadona està elaborat amb llet d'ovella i és una de les millors alternatives al moment de picar en qualsevol tipus de reunió, ja que té un fort sabor madurat que combina perfectament amb altres sabors dolços com els dels entrepans de Guayaba.

Taula|Post de Mercadona
Taula de Mercadona

Si desitges un ingredient que pugui menjar-se fàcilment, el Formatge Brie amb nabius que es troba en aquesta cadena de supermercats, segur et sorprendrà. amb un sabor ben balancejat que combina el sabor d'un formatge fresc amb les notes dolces i àcides dels préssecs vermells. Els diversos talls de Pernil Ibèric curat també són una excel·lent opció per armar la teva taula nadalenca. Per això, Mercadona té un ampli assortiment de productes com a Pernil d'Esquer Ibèric, Llom d'Esquer Ibèric i Llonganissa d'Esquer Ibèrica carregats de sabor.

Aquests productes carnis poden maximitzar el seu potencial si s'acompanyen amb un bon Vi Tint Arteso Criança. Aquesta beguda els aportarà un sabor potent i equilibrat amb aroma fruitera i que va perfecte amb embotits. El Vermouth Reserva és una altra alternativa que pot arribar a ser bastant interessant en l'apartat de vins. Recomanat per obrir la gana amb una aroma que es manté en el paladar amb tocs de fustes i espècies.

Les taules amb Salmó fumat són la delectança dels amants dels peixos, aquestes poden armar-se amb Rul·los de Pinya i Ametlles, Bloc de Foie Gras d'Ànec, Untapà de Cranc i Delícies de Formatge. Tots aquests productes poden ser adquirits a través de la tenda en línia o a les principals seus de Mercadona als millors preus del mercat.