Ha arribat el dia del sorteig més esperat i es comença a convertir en tradició desitjar sort i un feliç dia de la Loteria de Nadal 2022. És per això que, en plena era digital, on les targetes, cartes i felicitacions analògiques han quedat enrere per deixar pas a missatges de WhatsApp amb fotos, el GIF i altres elements audiovisuals, us deixem una recopilació del GIF, imatges animades, per desitjar "Bon dia, Loteria de Nadal." Ets més d'Aquí no hay quién viva o de Friends? Desitja un feliç dia de la Loteria de Nadal amb The Office!

🔎 Comprovar Loteria Nadal 2022: consulta els números premiats del sorteig
 

GIF per desitjar bon dia Loteria de Nadal 2022

El dia del sorteig nadalenc és un dels més esperats, sobretot després de la pandèmia, i és per això que els GIF per desitjar "Bon dia Loteria de Nadal 2022!" són festius i plens de celebració i il·lusió per poder anticipar-nos al moment en què ens toqui el premi que tant desitgem. La nostra primera proposta és el típic extracte de l'anunci de la Loteria de Nadal protagonitzat per Raphael i el seu mític gest de mà, que acompanyava amb un "la la la la la la la la".

I, si bé el sorteig encara no ha donat prou contingut per a mems, no hi ha millor opció que fer referència a les sèries més icòniques per celebrar aquest dia ple d'il·lusió, companyia i bons desitjos per passar un feliç dia de la Loteria de Nadal. Per això, comptem amb les senyores d'Aquí no hay quién viva i el seu saler per als millors GIF de bon dia loteria.

Desitjar un feliç dia de la Loteria de Nadal el 2022 amb un GIF

I no només Vicenta d'Aquí no hi ha qui viva pot il·lustrar el nostre missatge de bon dia per la loteria, sinó els personatges d'altres sèries icòniques i les seves celebracions -donem per fet que algun premi cau, i que aquest dia està ple d'emocions-, com la de Rachel i Phoebe a Friends, la mítica producció dels 90 que ha reviscut la seva joventut aquests últims anys, reposant-se a Netflix i HBO Max.

No podem oblidar-nos tampoc de cap altra de les sèries més icòniques dels 90, que també ha tornat per quedar-se aquests últims anys i per la qual han apostat grans plataformes com Netflix i Amazon Prime Video. En efecte, estem parlant de The Office, perquè poques escenes són més divertides per celebrar un feliç dia de la Loteria de Nadal que Michael Scott i els seus companys de feina en l'empresa de paper Dunder Mifflin, com es pot veure en aquest GIF.

Si bé fins ara tots els GIF han estat positius i de celebració per haver guanyat un dels premis de la Loteria de Nadal 2022, també serà divertit repetir la típica frase "enguany tenim salut" després de comprovar que no ens ha quedat ni el reintegrament, que podem il·lustrar amb aquest GIF de John Travolta a Pulp Fiction.

Tanmateix, el pessimisme no és per a aquest dia, tan sols la ironia, el riure i els acudits, així que tornem a la celebració davant d'un possible premi i dir bon dia, loteria amb aquest GIF de la sèrie Hostal Royal Manzanares, on els personatges, dècim a la mà, festegen la Loteria de Nadal.

I finalment, aquí us deixem amb una altra gran celebració per desitjar un feliç dia de la Loteria de Nadal amb Robin i Barney de Cómo conocí a vuestra madre, per acabar de celebrar el Gordo, un segon premi o fins i tot la menudalla o reintegrament de la Loteria de Nadal 2022.