Entre les màximes de Mercadona i una de les claus del seu èxit entre els consumidors destaca l'oferir als seus clients solucions a les necessitats del dia a dia. Per exemple, cobrir tota mena de dietes, oferir aliments el més frescos i naturals possible que a més siguin fàcils i ràpids de preparar, i que també siguin del tot saludables i de qualitat.

En aquest sentit, a la cadena de Juan Roig saben com d'importants que són les festes nadalenques que venen per davant. Una època en què solem rebre convidats a casa o ser-ho a les llars d'altres. I que no són trobades en les quals qualsevol cosa val per menjar. Tot amfitrió vol oferir als seus visitants els millors plats elaborats amb productes de qualitat.

Mercadona té una delicatessen llesta per menjar ideal per a les festes nadalenques

Però clar, aquest objectiu requereix dedicar temps a comprar els ingredients i a cuinar-los, amb el perill que no ens quedin tot el perfectes que volem. Dos problemes a què Mercadona ha posat solució. Ho ha fet proposant als seus 'caps', que és com anomenen els seus clients, plats gurmet llestos per escalfar i menjar. Així podràs estalviar-te tot el temps de comprar i cuinar, i t'asseguraràs que el resultat final sigui el correcte. I no només això. També t'estalviaràs els diners dels ingredients que solen sobrar i que es quedaran a la nevera dies i dies fins que estiguin per tirar.

Una de les propostes que té Mercadona al seu catàleg és la galta de vedella cuinada amb patates forneres i cebetes confitades. Una delicatessen amb què quedaràs de meravella amb els teus convidats, ja que la seva elaboració casolana farà que pensin que l'has preparat tu.

Carrillada de vedella cuinada
Galta de vedella cuinada / Mercadona

La solució perfecta per als dies més assenyalats

Aquest plat irresistible conté ingredients com a galta de vedella, salsa de vi negre, vi blanc, ceba, pastanaga, tomàquet triturat, farina fina de blat de moro, sucre, mantega, oli d'oliva verge extra, brou de carn (conté api i lactosa), sal, pebre negre, farigola, romaní, all i patata.

Aquest plat a la venda a Mercadona conté una ració que dona per a una persona o fins i tot dues, en funció de la quantitat que solguin consumir. I el trobaràs tant a les botigues físiques de Mercadona com en la seva pàgina web. En ambdós casos l'aconseguiràs per 15 euros.

Carrillada de vedella guisada1
Galta de vedella cuinada / Mercadona

Si tindràs convidats a casa i encara no saps què preparar el dia de Nadal, a la Nit de Nadal o lanit de Cap d'Any, no hauries de deixar escapar aquesta oportunitat que proposa l'empresa valenciana. T'estalviarà temps i diners. I també el mal de cap de pensar què preparar en aquests dies tan especials de l'any.