Si sols afaitar-te sovint a casa, sabràs que no val qualsevol màquina d'afaitar per aconseguir bons resultats de forma eficaç i ràpida. I ja no estem parlant d'aquestes màquines d'afaitar que venen amb desenes d'accessoris però que a la pràctica no tenen massa força o en les quals la bateria dura un obrir i tancar d'ulls. I és que hi ha màquines d'afaitar de qualitat fabricades per marques reconegudes que a l'hora de la veritat no acaben d'oferir-nos el que volem.

Si ets de les persones que encara està buscant aquesta màquina d'afaitar perfecta, potser hauries de provar la que ocupa les següents línies i que és entre les màquines d'afaitar més venudes d'Amazon. Un dispositiu que, a més, aquests dies està rebaixat en un 38%.

Aquesta és una de les màquines d'afaitar més venudes d'Amazon

Estem parlant de la màquina d'afaitar elèctrica per a home Braun Series 3. Una màquina d'afaitar que et brinda nombroses opcions d'afaitada, amb prou potència per aconseguir els resultats més escassos i que inclou els accessoris necessaris per aconseguir el teu objectiu amb la màxima precisió i facilitat.

Màquina d'afaitar elèctrica Braun Series 3 3
Màquina d'afaitar elèctrica Braun Series 3 / Amazon

Aquesta màquina d'afaitar té una puntuació de 4,2 estrelles sobre 5 a Amazon basada en 5.531 valoracions en el moment d'escriure aquestes línies. I actualment és el tercer producte més venut en la categoria de 'Màquines d'Afaitar elèctriques de làmines per a home'.

Una màquina d'afaitar que té un preu habitual de 79,99 euros. Tanmateix, aquests dies la trobaràs amb un descompte del 38% que la deixa per un mòdic preu de 49,90 euros. Una xifra molt ajustada per a tot el que ofereix.

Pots comprar-la ara mateix a Amazon

Aquesta màquina d'afaitar de Braun, a més d'afaitar, permet retallar i perfilar. I tot això amb la màxima precisió i suavitat. Ja no hauràs d'anar mai més a la barberia. Pensa a tots els diners i el temps que t'estalviaràs.

Màquina d'afaitar elèctrica Braun Series 3 2
Màquina d'afaitar elèctrica Braun Series 3 / Amazon

Precisa, resistent a l'aigua i rebaixada en un 38%

La màquina d'afaitar Braun Series 3 compta amb un capçal flexible que permet configurar-se en tres posicions. Gràcies a això aconseguiràs l'eficiència més gran. A aquest se suma un capçal tallador. I també cinc pintes per a barbes de 3 dies o barbes d'entre 1 i 7 mm.

D'altra banda, aquesta màquina d'afaitar rebaixada a Amazon és sense fil. Integra dues bateries Ni-MH recarregables de llarga durada. I només necessitaràs carregar-la durant una hora per aconseguir 30 minuts d'afaitada.

Màquina d'afaitar elèctrica Braun Series 3 1
Màquina d'afaitar elèctrica Braun Series 3 / Amazon

Una altra de les seves virtuts és que és resistent a l'aigua. Podràs utilitzar-la a la dutxa i evitar tot el desastre que sol produir-se quan t'afaites a la pica del bany.

Una màquina d'afaitar que trobaràs a Amazon a un preu rebaixat de 49,90 euros. A més, entra dins de les opcions amb enviament gratis per a membres d'Amazon Prime.

Pots comprar-la ara mateix a Amazon