Utilitzar eines per als cabells de qualitat és fonamental per conservar la bona salut de la teva cabellera i aconseguir que creixi fort i amb un aspecte envejable. Parlem, fonamentalment, de les planxes de cabells i els assecadors, però més especialment aquests últims ja que són els que s'utilitzen habitualment. Afortunadament, Amazon té a la venda un assecador de cabells model Remington Ionic Dry 2200 que ha fet furor entre les dones i té les millors valoracions d'Amazon.

Es tracta del Remington Secador de Pelo Ionic Dry, iònic. Aquest producte ve amb tres temperatures i dues velocitats d'assecatge, de la mateixa manera. incorpora un motor de 2200 W potent que ofereix un assecatge ràpid i eficient. A més, destaca pel seu condicionament iònic per reduir l'encrespament i aportar als teus cabells una textura brillant i sedosa. També inclou un concentrador i un difusor per aportar més volum als cabells i per arrissar-lo si així ho desitges.

El seu disseny és elegant de color negre i a més ve amb un pràctic ganxo que et permet penjar-lo si ho prefereixes o guardar-lo fàcilment, mantenint-ho tot en ordre. També compta amb un extens cable d'1,7 metres, gràcies al qual podràs assecar-te on vulguis. La seva reixeta posterior és desmuntable per facilitar el treball a l'hora de netejar-lo.

Remington Secador de Pelo Ionic Dry
Remington Secador de Pelo Ionic Dry / Amazon

Pots comprar-lo ara mateix a Amazon

Aquest producte és de color negre, per la qual cosa d'assegurança conjunta amb les teves planxes de cabells i raspall. Inclou dos accessoris que són molt necessaris a l'hora de tenir un assecador de cabells complet per a tota la vida. En primer lloc, un concentrador d'aire amb què podràs empetitir la boca de sortida d'aire per aconseguir uns cabells llisos.

La tecnologia iònica t'ajudarà a tenir uns cabells més lluent

En segon lloc, un difusor. A diferència del concentrador, aquest instrument farà que els teus cabells s'eixugui amb una sortida d'aire més gran, la qual cosa generarà una potenciació dels teus rínxols naturals.

Un dels principals avantatges d'aquest assecador de cabells iònic és la velocitat de l'assecatge. En reduir la mida de les partícules d'aigua, també redueixen el temps d'exposició a la calor. D'aquesta manera, la humitat s'evapora molt més ràpid i ajuda a mantenir la hidratació natural, sense danyar l'estructura del filament. També evita que els teus cabells es carregui d'electricitat positiva o estàtica, per la qual cosa redueix el frizz o encrespament.

Has de tenir en compte l'estalvi d'electricitat. Els motors iònics redueixen el consum d'energia i són més silenciosos. A més, els ions negatius fan que els productes per als cabells treballin amb més efectivitat i que, de fet, necessitis utilitzar-los amb menys freqüència.

Si desitges adquirir aquest producte tan fabulós ho pots fer visitant la pàgina web d'Amazon. El millor és el seu preu ja que només has de pagar la suma de tan sols 24,99 euros.

La tecnologia iònica ha revolucionat l'eficiència dels assecadors de cabells. Quant a qualitat i beneficis per a la cura dels cabells, s'ha convertit en l'opció més recomanable per cuidar la cabellera. Gràcies a aquesta tecnologia pots aconseguir resultats espectaculars i evitar el deteriorament provocat per la calor excessiva dels assecadors de cabells convencionals.

Pots comprar-lo ara mateix a Amazon