El pernil és un dels productes més consumits a Espanya. I atesa la pujada de preus que s'ha produït al sector de l'alimentació, que fa que un paquet de pernil envasat costi un ull de la cara, són molts els consumidors que prefereixen comprar un pernil sencer per anar tallant-lo a casa. I clar, per a aquests casos és necessari un bon portapernils, així com un ganivet en condicions que permeti fer els talls més fins i precisos.

Si estàs buscant una cosa així, a Amazon trobaràs unes quantes opcions. Encara que és la que ocupa les següents línies la que més ens ha agradat. Et costarà menys de 20 euros i garanteix la màxima estabilitat i qualitat.

Aquest és el portapernils més venut d'Amazon

Estem parlant del portapernils de la marca Steelblade que trobaràs al web de vendes online. Un portapernils la compra del qual inclou el suport per al pernil, un protector de pernil adornat amb una vinyeta de Kukuxumusu, un ganivet de pernil i una esmoladora Un producte que té una puntuació de 3,9 estrelles sobre cinc a Amazon basada en 978 valoracions en el moment d'escriure aquestes línies. I que actualment és el producte més venut en la categoria de 'Portapernils'.

Jamonero Steelblade 1
Jamonero Steelblade 1

Pots comprar-lo ara mateix a Amazon

Aquest portapernils a la venda a Amazon compte amb una taula de fusta bisellada amb 2,2 cm de gruix. I gràcies a això obtindràs una llarga durabilitat, així com molta facilitat a l'hora de netejar-lo.

D'altra banda, inclou un protector de pernil dissenyat per Kukuxumusu que et permetrà tenir protegit el pernil en tot moment alhora que li aportarà un disseny molt divertit. "Cansat dels mateixos protectors de pernil d'un color de tota la vida? Vesteix el teu pernil i dona-li color a la teva cuina amb un disseny exclusiu que només trobaràs amb nosaltres", apunta el fabricant.

Pot ser teu per menys de 20 euros

Un producte que ha estat fabricat a Castella La Manxa per Steelblade, marca especialista en la matèria i que durant anys han estat Campions del Món de tall de pernil. Això garanteix qualitat.

Jamonero Steelblade 2
Jamonero Steelblade / Amazon

Aquest portapernils a la venda a Amazon ve presentat en una caixa molt elegant que fa que sigui perfecte també per regalar. Cada compra inclou una base de 42 cm de llarg per 16 cm d'ample, amb una altura de 27 cm, a més d'un ganivet de pernil d'acer inoxidable de 24 cm de llarg amb alvèols i una esmoladora de ganivets d'acer inoxidable de 20 cm.

Un producte que podràs comprar a Amazon a un preu molt ajustat de 19,88 euros. A més, entra dins de les opcions amb enviament de franc per a membres d'Amazon Prime.

Pots comprar-lo ara mateix a Amazon