Lefties té l'armilla que has vist les teves influenceres favorites i a més en diferents tons per elegir. Es tracta d'un disseny curt, esmorteït i amb tall recte que va amb totes les figures perquè el portis amb el millor estil.

Lefties triomfa amb la seva armilla embuatada

Aquest disseny de Lefties té tot perquè puguis protegir-te en els dies més freds de l'any i sense renunciar a l'estil. És un clàssic armilla embuatada que compta amb caputxa desmuntable per mantenir la versatilitat en tot moment.

Amb coll alt per a màxima protecció i mantenint la calidesa en tot moment. El tancament en la part davantera va des del coll fins al baix, amb una cremallera gruixuda i a to que manté l'estructura i formalitat en tot moment.

La caputxa desmuntable a més compta amb botons a pressió invisibles que passen desapercebuts i mantenen l'estil de l'armilla en tot moment. És un disseny sense mànigues i amb costures marcades en horitzontal per mantenir l'estructura en tot moment, a més d'aportar suavitat.

Armilla de Lefties
Armilla de Lefties

Igual com les armilles amb més estil, és un disseny que compta amb butxaques laterals que venen acompanyats de tancament a botó a pressió, on pots portar els teus objectes petits o simplement protegir les teves mans a qualsevol passeig.

A l'interior també pots trobar una butxaca interior, transparenti i que és ideal perquè portis el mòbil on vulgui que vagis, ja que també ve acompanyada amb tancament de cremallera perquè puguis mantenir-lo al seu lloc tota l'estona.

El baix recte compte a més amb una tira elàstica que et permet ajustar l'armilla a la figura, això evita el pas del fred i a més t'aporta més comoditat. El seu teixit a més d'embuatat és suau al tacte, pel que combinar-lo amb diferents peces resultarà bastant senzill.

Un dels grans detalls del seu teixit és que té acabat brillant, conservant l'estil de les armilles més exclusives. És perfecte tant per als dies freds com per als dies de pluja ja que aquesta armilla és Quick Dry, la qual cosa vol dir que s'eixuga ràpidament per a més confort.

Armilla de Lefties
Armilla de Lefties

Resulta a més lleuger, pel que no representa gaire pes i pots utilitzar-lo en passejos a muntanyes i molt més. El teixit opac a més evita que la llum el travessi, conservant el color i estil en tot moment.

Pots triar aquesta armilla fins i tot en tres colors diferents, tenint la possibilitat d'escollir entre rosa, negre i blau. Les talles per elegir són S, M i L, encara que has d'indagar la disponibilitat per a cada color.

El preu té ara mateix una rebaixa del 20% pel que, si abans podies aconseguir aquest disseny per 25,99 euros, ara és una peça que pots aconseguir per 20,79 euros. Qualsevol color que triïs és igual d'encertat, doncs és un abric de Lefties que està triomfant en les seves tres presentacions i no tenim dubtes que s'adaptarà al teu estil.