Lefties es posa alhora de les tendències i té un jersei que a més de poder elegir en diferents colors, és còmode, folgat i s'ajusta a tots els estils perquè puguis utilitzar-lo una vegada i una altra amb el millor dels èxits.

Aquest és un jersei de Lefties que ja està donant molt de què parlar pel seu estil i delicadesa. Es tracta d'un model amb coll rodó, la qual cosa és un clàssic dels jerseis més delicats i luxosos de tots els temps.

Alhora el coll té un acabat lleugerament pujat que estilitza la figura, mentre que les seves mànigues són llargues i amples que aporten delicadesa en tot moment. Mànigues que a més venen acompanyades de costures marcades i espatlles caigudes per crear un efecte més versàtil i modern.

Jersey de punt de chenilla
Jersey de punt de xenilla / Lefties

És el nou èxit en vendes de Lefties

Les seves mànigues folgades et brinden comoditat i alhora un estil elegant, acabant a punys amples i acanalats que cauen sobre les mans amb el millor dels estils.

És un jersei de tall ampli i que s'ha confeccionat en un teixit acanalat tant en la part davantera com en la posterior i que, si bé agrega un acabat de textura, resulta agradable i suau al tacte.

Amb un bon llarg és un jersei que s'estén per sota dels malucs, amb un tall recte i també acanalat per a millor moviment i estil.

Els 6 colors per elegir acaben d'agregar tot l'encant, ja que pots aconseguir aquest disseny en marró, verd, rosa, gerd, negre i blau clar. Les talles per elegir van des de la XS fins a la L per a tots els colors. Algunes talles s'han començat a esgotar en diferents colors, pel que pots indagar directament en el lloc web per assegurar-te.

Jersey de punt de chenilla1
Jersey de punt de xenilla / Lefties

El millor d'aquest model de Lefties és que és completament atemporal és per això que pots utilitzar-lo durant els dies que queden de fred, però que s'adapta molt bé si necessites viatjar a un lloc on les temperatures solen ser més baixes al llarg de l'any. A més d'això, es mantindrà atemporal any rere any, per la qual cosa serà una compra a llarg termini.

La suavitat del seu teixit està garantida, ja que és una peça de Lefties que s'ha confeccionat en polièster principalment, un teixit que a més contribueix que el color es mantingui intacte i semblant en tot moment.

El 25% d'aquest teixit és d'origen reciclat, unint-se a la llista de peces sostenibles de la cadena. Una recomanació per mantenir el teixit en bon estat és sempre rentar-lo a mà i evitar l'ús de blanquejadors o lleixiu.

Un jersei com aquest podria ubicar-se a qualsevol cadena per sobre dels 25 euros, però ens hem assabentat que a Lefties es troba disponible per 12,99 euros, per la qual cosa estaràs temptada d'aconseguir més d'un color.