Novetat a Lidl. Per 9,99 euros acaba amb la galleda i la fregona, això pretenen. La 'mopa' amb polvoritzador de Lidl. a la venda. La cadena de supermercats alemanya va veure fa ja molt temps que els productes relacionats amb la llar -electrodomèstics, robots de cuina, robots de neteja...- tenien molt èxit entre els seus consumidors. Així doncs, nova oferta dirigida a facilitar la vida dels seus clients a casa.

Adeu a la galleda i la fregona

Un bon exemple d'aquest tipus de productes és la mopa amb polvoritzat de Lidl, un producte que, com bé podem veure al web de la cadena de supermercats alemanya, té un preu de tan sols 9,99 euros. De moment només es comercialitza a través del web de Lidl.

Tiràs Lidl / Lidl

Tiràs Lidl / Lidl

Les característiques del producte, tal com apareixen al web de Lidl: Té un dipòsit extraïble per aigua i detergent. Compta amb una mopa amb funció de polvorització per una neteja ràpida dels terres sense galleda: ideal per a rajoles i tots els terres llisos. Funciona endollat a la xarxa elèctrica i emet boirina polvoritzada dosificable pressionant la palanca. A més inclou dues fundes.

L'aire condicionat de Lidl rebaixat

Amb l'arribada del bon temps són moltes les persones que s'han començat a preocupar en buscar solucions per estar fresc a casa. I no tothom té la sort de tenir una instal·lació d'aire condicionat.

La cadena de supermercats Lidl ha posat en venda un producte que posarà fi a aquest problema al millor preu: es tracta d'un dels seus productes estrella que està molt rebaixat.

Aire condicionat / Lidl

Aire condicionat / Lidl

Es tracta de l'aire condicionat portàtil de la marca Comfee 960 W Mobile 700 amb pantalla LED. Segons explica Lidl en la seva pàgina web, té un rang de temperatura d'entre 17 ° C fins a 35 ° C i funciona endollat a l'electricitat.

És perfecte per a habitacions de fins a 25 m² i té una capacitat de deshumidificació de 43 litres en 24 hores i una potència màxima de 960 W. Mesura 35,5 x 34,5 x 70,3 cm. (L x A x F) i pesa 22,5 kg.

Està fet de plàstic, coure i acer i, amb la compra, s'inclou un comandament a distància per poder regular la temperatura a tota hora. Es pot comprar de manera online a la pàgina web de Lidl i ara està rebaixat: si abans costava 329 euros, ara costa 199,99. Això suposa una rebaixa de 129 euros. Definitivament és l'oportunitat ideal per estar fresc a casa al millor preu.

Més Lidl: Refredar l'aigua fora de la nevera per menys de 10 €

Mantenir-se ben hidratat es converteix en un punt clau per vèncer la calor i, amb l'augment de les temperatures, prendre begudes refrescants es converteix en el dia a dia arreu. 

Gerra / Lidl

Gerra de Lidl / Lidl

Lidl ha posat a la venda una gerra que és capaç de refredar l'aigua fora de la nevera. El seu mecanisme és molt senzill: té una barra al mig d'una gerra que serveix per posar els glaçons. Podries posar-los igualment, sí, però tenir un aparell pel cas marca la diferència. Campió. D'aquesta manera no s'ha de deixar la gerra a la nevera i pots prendre l'aigua fresca a tota hora. ​Té una capacitat d'un litre i costa 9,99 euros.