Lidl conquereix també les nostres mascotes amb la seva nova piscina plegable per a gossos que sorprèn amb les seves característiques i el seu preu.

La piscina per a gossos de Lidl

L'estiu no ens atabala i ens afecta només a nosaltres. Els nostres amics peluts pateixen igual o fins i tot més amb les altes temperatures i és per això que els veterinaris aconsellen donar la possibilitat a les nostres mascotes, sobretot als gossos, de refrescar-se amb aigua fresca per pal·liar la calor.

Piscina gossos / LidlPiscina per a gossos / Lidl

És veritat que les piscines usuals inflables són poc recomanables per ser poc resistents i punxar-se amb facilitat. I com està tot inventat, les piscines per a gossos semblen haver vingut per quedar-se.

Ideal per refrescar mascotes a l'estiu

Si voleu fer-li un favor al vostre membre de la família favorit, Lidl ofereix ara una piscina per a gossos que a més és ideal per a pressupostos baixos.

Per 29 euros, es pot adquirir a la seva botiga online, i es caracteritza per ser plegable, amb base antilliscant, i molt resistent. A més, l'estructura lateral és molt estable i inclou una obertura de buidatge.

Piscina gossos / LidlEs plega i transporta molt fàcilment / Lidl

Es munta de forma fàcil sense necessitat de marejar-nos bufant per inflar-la i mesura 120 centímetres de diàmetre i 30 d'alt, ideal per a gossos grans o per a petits nedadors. I, una vegada plegada, pesa menys de cinc quilos i es pot transportar còmodament.

Lidl i els seus nous inflables al millor preu

La cadena alemanya de supermercats se segueix lluint amb els seus originals invents i articles de temporada, que ja inunden la seva pàgina web per a un estiu ideal. És el cas del seu sofà inflable, que combina de meravella amb aquesta piscina de gossos.

Sofà inflable / LidlSofà inflable / Lidl

Es tracta d'un sofà de polièster que s'omple sense bufar, només onejant-lo a l'aire i segellant-lo amb la mateixa tela. Té una capacitat de fins a 200 quilos i és impermeable i resistent. Ja pot trobar-se en la pàgina web de l'empresa per tan sols 16,99 euros.

Amb aquesta combinació i la resta d'inflables de Lidl, l'estiu serà fresc, divertit, i per a tota la família.