Lidl s'uneix a les tendències en xarxes socials com TikTok o Instagram, que s'inunden de vídeos virals fets per usuaris que graven a casa. La cadena alemanya llança ara un petit estudi per crear contingut d'influencer en qualsevol lloc. I a preu rebaixat.

L'estudi de Lidl per il·luminar els teus vídeos virals

La pandèmia ha reforçat el fenomen dels vídeos publicats amb repercussió global: un repte, un ball, un truc o una recepta de cuina, comparteixen ara espai a les xarxes socials més famoses, convertint mitjançant algoritmes qualsevol vídeo en viral.

Si abans feia falta talent i un bon mànager per saltar a la fama, ara un bon mòbil, un parell d'accessoris i bones idees poden ser la clau per ser famós o famosa mundialment. Això sí, de manera una mica efímera. Tanmateix, molts dels tiktokers s'han llaurat ja una carrera i el seu contingut és aclamat per milers o milions d'usuaris que esperen amb ànsia un nou vídeo.

La facilitat de crear contingut i la diversitat de temes han convertit TikTok en el fervor dels joves durant els últims anys. Bo, i dels no tan joves. Famosos, tertulians de Sálvame o simples pares o mares han decidit donar-se a conèixer a través d'aquesta xarxa social que compta amb milions de seguidors i interaccions.

Lidl presenta Studio Creator Kit

Al seu catàleg online, on últimament arrasa amb tota classe d'electrodomèstics i gadgets, Lidl presenta Studio Creator Kit, un conjunt d'elements que faran de qualsevol aficionat un gran creador de contingut audiovisual.

La novetat de Lidl compta amb un anell de llum LED de 20 centímetres de diàmetre que es pot inclinar i que compta amb llums en diferents tons: llum blanca, llum natural o llum càlida, que s'adapten a diferents tipus de vídeos o fotografies.

Studio creator Equip|Joc / LidlL'equip de Lidl permet il·luminar vídeos a prop i lluny amb diferents angles i maneres de llum per a qualsevol classe de contingut / Lidl

Es tracta d'un accessori que últimament s'ha posicionat com un imprescindible per als creadors de contingut viral.

Un vídeo de TikTok o un instastory d'Instagram poden fer el salt a la fama gràcies a la millora de qualitat amb articles com aquest. Els llums LED, de baix consum, neutralitzen les ombres i difuminen els llums directes per unificar el to i donar una millor definició.

Ser 'influencer' a preu d'oferta

Aquest complement va començar a créixer amb els primers vídeos en els quals s'ensenyava a través d'un tutorial la manera de maquillar-se o trucs de bellesa.

Però els seus usos són infinits i la tecnologia cada vegada més avançada, i per això qualsevol tipus de vídeo, ja sigui ball, cant, recepta de cuina o un truc que li has ensenyat al teu gos, es veu millorat amb la il·luminació aportada per aquest petit focus per a nous 'influencers'.

Studio creator Equip|Joc / LidlInclou un croma verd, un trípode de 50 cm, un cèrcol LED i un suport per al mòbil / Lidl

El Studio Creator Kit de Lidl inclou un suport per al mòbil amb un trípode de fins a 50 centímetres d'altura, que es pot ajustar. I l'anell pot girar 180 graus per gravar des de diferents perspectives i angles.

Finalment, l'equip inclou un fons verd d'1 x 1,5 metres que serveix per superposar altres fons o eliminar parts no desitjades amb programes d'edició. Es tracta d'una tècnica molt estesa en canals de televisió i en vídeos de YouTube i es diu Chroma Key.

Studio creator Equip|Joc / LidlPermet canviar d'angle i tant l'anell com el suport són regulables per canviar la perspectiva del vídeo o imatge / Lidl

Es pot comprar ja en la seva pàgina web amb una rebaixa inicial: en lloc de 39,99 euros, costa 24,99.