El bon temps sembla venir per quedar-se després d'un principi de primavera plujós i inestable. La pandèmia ens ha acabat acostumant als plans a l'aire lliure, i pocs són tan populars com fer una barbacoa en família o amb amics.

S'apropa el final de l'estat d'alarma i amb ell les possibilitats de fer plans una mica més lliurement. I el bon temps acompanya i fa de les barbacoes un pla ideal per al mes de maig.

Lidl, en una de les seves innovacions, presenta les seves noves graelles, per a tota mena de butxaques i terrenys, així com accessoris per convertir-se en l'autèntic Mestre de la Barbacoa.

Diversos models a diferents preus: de gas, de carbó, portàtils, estàtiques... Hi ha per a tot el món! Encara que val més ser ràpids perquè últimament les novetats de Lidl online volen.

Mestre de la barbacoa a Lidl

El primer model destacat és la barbacoa portàtil Tepro, que funciona amb carbó i té rodes per al seu transport. De cubeta i tapa esmaltades resistents a la calor, té un conducte de ventilació i amb els seus 33,5 centímetres de diàmetre i els seus 2,2 kg de pes és apte per a terrasses i jardins petits. I el millor és el seu preu: 21,99 euros en lloc dels 24,99 del seu preu original.

Tepro barbacoa carbó / LidlLa barbacoa de carbó està rebaixada i és perfecta per a jardins o terrasses petites / Lidl

Quant a preu, el segueix la barbacoa de gas amb dues flames, que té una coberta amb nansa d'acer inoxidable i termòmetre integrat. A més, compta amb zona de manteniment en calent: és apta també per cuinar a baixa temperatura. Té capacitat per a bombones de gas de 5, 8 i 11 quilograms i el seu preu és de 79,99 euros en comptes dels 89,99 que valia abans.

Barbacoa gas dos flames / LidlLa barbacoa de dues flames té rodes i permet bombones de capacitats diferents per a qualsevol classe de menjar / Lidl

Les següents tenen preus de tres xifres, però es tracta d'aparells molt avançats amb una gran capacitat. Per exemple, l'anomenada El Fuego barbacoa de gas Dayton té sis zones de cocció amb opció d'emmagatzemament d'ampolles de gas de 5 i 11 kg amb termòmetre integrat.

El Foc barbacoa Dayson 6 / LidlLa barbacoa El Fuego Dayson 6 té una gran graella i zona de manteniment en calent, a més de permetre cuinar a baixa temperatura / Lidl

La seva graella mesura 69 x 35 centímetres i la reixeta és cromada. Una àmplia superfície per cuinar tota mena de dinars sense fum de carbó que molesti. I el seu preu: 229,99 euros, 20 euros més barat que el seu preu normal.

Preus d'oferta a les barbacoes

L'última destacada és la Tepro barbacoa de gas amb quatre flames i quatre zones de cocció. També té dos cremadors extraforts d'alt rendiment regulables per separat. Amb tapa d'acer inoxidable de doble paret amb termòmetre integrat.

Tepro 4 focs / LidlAquesta barbacoa té una gran rebaixa de 100 euros i les seves quatre rodes ajustables permeten un gran desplaçament / Lidl

La seva graella mesura 70 x 42 centímetres i té un carro de dues portes i quatre rodes amb fre. Compta amb un cremador infraroig, dos d'alta potència i dos d'alt rendiment. A més, és apta per cuinar a baixa temperatura i té una rebaixa de cent euros sobre el preu original: a Lidl costa 349,99 en lloc de 449 euros.

La venda d'aquestes barbacoes i accessoris com paelles de ferro, broquetes de graella o safates i termòmetres, es fan exclusivament al web de Lidl.

Pícnic, barbacoa o excursió, al millor preu

Cada una de les barbacoes de Lidl té les funcions que s'adeqüen a diferents tipus de jardins, terrasses, situacions i ganes de cuinar. Si el bon temps us ha fet sortir més al carrer i us ha encès les ganes de barbacoa en família o amb amics, Lidl us ofereix les solucions al millor preu.

I si no sou gaire mestres a la graella, sempre podreu recórrer a un pícnic al sol al vostre parc favorit portant els dinars casolans que més us agradin: ompliu la motxilla de tuppers i a l'aventura!