Alguns/es els encanta. Però per a d'altres persones planxar la roba és una de les tasques que més mandra dona dur a terme. Encara que si formes part d'aquest grup, has de saber que el planxar s'acabarà si aconsegueixes un dels nous artefactes de Lidl.

En realitat no és nou, ja que la multinacional ja el va tenir fa temps a la venda fa uns mesos. Tanmateix, va tenir un èxit brutal i es va esgotar en qüestió d'hores, deixant molts consumidors amb les ganes d'aconseguir-ne un. No obstant això, Lidl ha pres nota de les peticions dels seus clients i l'ha tornat a posar a la venda. Això sí: si ho vols, has de posar atenció. Perquè ja s'ha tornat a esgotar al web i només tindràs una oportunitat per aconseguir-ne un.

Lidl recupera el maniquí de planxament

El producte en qüestió és el maniquí d'assecatge i planxament. Un electrodomèstic amb el qual, com el seu nom indica, podràs assecar i planxar peces per al tren superior com poden ser camises, bruses, samarretes o jerseis, sempre que siguin aptes per a l'assecadora.

Aquest maniquí de planxament a la venda a Lidl ha estat dissenyat exclusivament per assecar i planxar de forma automàtica, així com per oferir un ús del més senzill. Compta amb un sistema elèctric que infla un globus de niló en forma de tors de persona. I una vegada inflat, obtindrem els resultats col·locant la peça en qüestió que vulguem assecar o planxar. Una vegada posat, el maniquí aportarà calor, eliminant les arrugues i la humitat de la peça mentre nosaltres dediquem el temps a altres tasques.

Disponible en les botigues a partir del 9 de setembre

El maniquí a la venda a Lidl el fabrica Cleanmaxx, mesura 42,3 x 18,1 x 105 cm i pesa 3,3 Kg. I el seu preu és de 59,99 euros. I si ho vols posa atenció.

Com dèiem, el producte va ser posat a la venda al web de Lidl i es va esgotar ràpidament. Però encara tens una oportunitat per aconseguir un maniquí de planxament. I és que la multinacional el portarà a les botigues físiques a partir del proper 9 de setembre.