Si ets amant de la pasta i t'agrada preparar la teva pròpia pasta fresca a casa, el que ocupa les següents línies t'encantarà. Es tracta d'una màquina per fer diferents tipus de pasta fresca que trobaràs al catàleg de Lidl.

La cadena alemanya de supermercats no deixa d'innovar amb artefactes per a la cuina d'alta qualitat a preus 'low cost, i la màquina per a pasta que et presentem a continuació és una bona prova d'això.

Lidl té a la venda una màquina per fer pasta

Aquesta màquina per a pasta a la venda a Lidl la fabrica Silvercrest i costa 79,99 euros. Encara que hi hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament, ja que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya. I a continuació t'expliquem les seves característiques.

Màquina per a pasta de Lidl1

Màquina per a pasta de Lidl

Aquesta màquina per a pasta disponible al web de Lidl compta amb fins a 8 discos per a diferents tipus de pasta, als quals hauràs d'afegir un accessori addicional per elaborar raviolis. Tots els accessoris els pots guardar en un pràctic calaix que inclou la màquina.

Funciona amb només prémer un botó

D'altra banda, aquesta màquina per a pasta de Lidl té una potència de 220 W i funciona endollada al corrent amb un cable de 80 cm, el que t'atorgarà un ampli radi d'acció. A més, pesa 3,75 kg i mesura 30,1 x 22 x 28,7 cm, amb el que podràs transportar-la o emmagatzemar-la on vulguis amb facilitat.

El seu funcionament és molt senzill. Amb només prémer un botó aconseguiràs pastar i extreure la pasta. Compte amb dos programes diferents per a porcions de diferents mides. Mitjançant una pantalla LCD podràs comprovar el temps restant en la preparació. I té una capacitat de fins a 600 grams.

Màquina per a pasta de Lidl

Màquina per a pasta de Lidl

Finalment, cada capsa conté

  • 2 vasos mesuradors.
  • 1 accessori per a ravioli.
  • Inclou un quadern de receptes.
  • 1 espàtula i accessori de neteja.
  • 8 discos per a diferents tipus de pasta.