En molts casos, les tendències i costums dels consumidors han canviat en els últims temps en el que a alimentació es refereix. Sobretot des que va esclatar la pandèmia del coronavirus.

En aquest sentit, molts i moltes han aparcat o reduït el consum en gran manera de productes processats, de precuinats o de menjar ràpid, per augmentar la presència en la llista de la compra de productes frescos i naturals. I si ets d'aquestes persones, és possible que la nevera de casa teva es i hagi quedat petita. De vegades no cap tot al frigorífic.

Lidl posarà a la venda un frigorífic retro de la marca Severin

És per això que una bona solució al problema de l'espai a la nevera podria ser renovar-la i canviar-la pel frigorífic combi de dues portes estil retro que podràs trobar a Lidl en els propers dies.

 

Severin frigorifico combi de dues portes estil retro a la venda a Lidl

Severin frigorifico combi de dues portes estil retro a la venda a Lidl

La multinacional anuncia al seu web que pròximament posarà a la venda aquesta nevera fabricada per la marca Severin a un preu de 399,99 euros. Una xifra que, a més, rebaixa l'habitual, ja que la tarifa d'aquesta nevera és de 529 €. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.

No et faltarà de res

Aquest frigorífic que trobaràs en els propers dies al web de Lidl compta amb el certificat de classe d'eficiència energètica A++. Anuncia un consum de 173 kWh/año. Mesura 148 x 56 x 63 cm. I al seu interior compta amb un frigorífic amb 4 lleixes de vidre de seguretat, 3 dels quals són d'altura regulable, i amb un compartiment per a ampolles d'1,5 litres i 2 compartiments a les portes. I tot això sense oblidar la zona del congelador.

Severin frigorifico combi de dues portes estil retro a la venda en Lidl1

Severin frigorifico combi de dues portes estil retro a la venda a Lidl

Aquest frigorífic que tindràs a Lidl llueix un disseny retro molt atractiu. I estarà disponible en 8 colors. A saber: groc, blau, beix, blanc, bordeus, negre, vermell o turquesa. Tons que combina amb el cromat dels mànecs i la coberta de la porta.