Una de les apostes més fermes de Lidl és als artefactes per a la cuina que ens permeten preparar els nostres propis plats còmodament i fàcilment, de manera que evitem els aliments envasats i puguem seguir una dieta més saludable. A més, solen ser objectes que no ocupen gaire espai a la nostra cuina i amb una relació qualitat-preu excel·lent.

Un exemple d'això és la picadora de carn de la marca SilverCrest que pots trobar al catàleg de la multinacional alemanya. Una pràctica màquina amb què podràs fer carn picada o les teves pròpies salsitxes, entre altres productes, de forma ràpida i neta.

Picadora de carn a la venda a Lidl

Picadora de carn a la venda a Lidl

Lidl posa a la venda una picadora de carn

Aquesta picadora està catalogada com a "Producte estrella" i té un preu de 44,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.

La picadora de carn a la venda a Lidl funciona endollada al corrent amb un cable de 150 cm, amb el que obtindràs un ampli radi d'acció. Té una potència de 350 W.

Podràs preparar des de salsitxes fins a galetes

Amb ella pots fer carn picada, però també compta amb accessoris per preparar purés, salsitxes o mandonguilles. També serveix per preparar galetes o productes similars. Per a això inclou un accessori d'acer inoxidable amb 4 motius. I podràs intercanviar fàcilment els accessoris gràcies a un botó desbloquejador

Picadora de carn a la venda a Lidl

Picadora de carn a la venda a Lidl

Aquesta picadora que trobaràs al web de Lidl compta amb un panell de tacte suau que munta un interruptor d'aturada i encesa. És capaç de processar 1 quilo de carn per minut. A més, compta amb una funció turbo.

Finalment, les seves mesures són de 14,8 x 25,2 x 39 cm, amb la qual cosa amb prou feines ocuparà espai. I el seu pes és d'1,85 kg.