Si ets d'aquestes persones a qui els agrada fer les seves pròpies reparacions a casa, el que coneixeràs a continuació t'interessarà. I és que si entre aquestes tasques hi ha la de pintar, amb Lidl podràs jubilar la brotxa i el corró per sempre.

Perquè la multinacional alemanya posarà a la venda en els propers dies una pistola pulveritzadora pneumàtica amb què podràs pintar ràpidament, còmodament i fàcilment qualsevol paret de casa teva. I a un preu increïble.

Lidl posarà a la venda una pistola pulveritzadora pneumàtica

Aquesta pistola la fabrica Parkside i tindrà un preu de només 11,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només estarà disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament. La cadena de supermercats alemanya no especifica data de posada a la venda.

Pistola pulverizadora pneumàtica de Parkside1

Pistola pulveritzadora pneumàtica de Parkside

Aquesta pistola de Parkside està dissenyada amb un sistema de baixa pressió de 3,5 bar màxim que et permetrà aplicar la pintura de forma òptima. A més, produeix poca boirina de polvorització, amb la qual cosa aconseguiràs un resultat més net.

Es van acabar la brotxa i el corró

Compta amb un disseny de metall lleuger, amb la qual cosa la seva manipulació no et donarà problemes. I permet un ajustament en el raig, des d'un raig localitzat fins a un raig ample, pla i uniforme. L'obertura del broquet és d'1,4 mm.

Pistola pulverizadora pneumàtica de Parkside

Pistola pulveritzadora pneumàtica de Parkside

Així mateix, aquesta pistola pulveritzadora pneumàtica que sortirà a la venda a Lidl és compatible amb la majoria de compressors convencional. Disposa d'un recipient de fins i tot 500 ml desmuntable amb tapes de ventilació. I és apte tant per a pintures com per a vernissos.

Quant a les seves dimensions, mesura 19,5 x 14,5 x 3,8 cm, amb la qual cosa emmagatzemar-la no hauria de ser un problema. I està fabricada amb alumini, aconseguint un pes de només 434 grams. I cada unitat inclou raspalls de neteja.