L'aposta de Lidl per articles que no tenen a veure amb l'alimentació és forta, constant i creixent. La multinacional alemanya té un catàleg canviant en el qual sovint afegeixen nous productes per a la llar, el temps de lleure, l'esport, etc. Articles que, per cert, s'esgoten en dies o hores. I és que en poques multinacionals trobem productes de tan alta qualitat a preus tan baixos. I, sobretot, tan útils.

Un dels articles que compleix tot l'esmentat és el carregador sense fil QI, un dispositiu que et facilitarà i molt la vida, mentre allibera de cables l'espai de casa teva.

Carregador sense fil QI

 

El carregador de Lidl acaba amb molts problemes

És habitual tenir un parell de carregadors per persona a cada domicili. I això com a mínim. A més, aquests solen estar sempre ocupant alguna de les preses de casa, amb totes les molèsties que això suposa: per moure's pel pis, quan fem neteja, etc. Tot això sense oblidar el perill que es facin malbé.

Una sèrie d'inconvenients que ja no tindràs amb aquest carregador sense fil. D'una banda, el tindràs endollat només en una de les preses de casa mentre permet carregar dos dispositius. Per cap altre, no hauràs d'estar connectant i desconnectant el teu telèfon mòbil, amb els danys que això ocasiona al port d'entrada. Mentrestant, no tindràs el típic cable penjant amb el perill de trepitjar-lo i fer-lo malbé. A més, tampoc no correràs el risc que mentre estiguis carregant el mòbil ensopeguis amb el cable acabis trencant el mòbil, el carregador i probablement el teu cap. I tot això sense oblidar el disseny que lluu que millorarà la decoració de casa teva. Els avantatges són infinits.

Aquest carregador a la venda a Lidl només requereix col·locar correctament el mòbil a sobre per carregar-lo. Permet carregar també a través de la funda. Llueix un disseny elegant, pla i compacte. I compte amb un pilot LED a tall de control.

Carregador sense fil QI

Carregador sense fil QI

El carregador sense fil de Lidl només costa 14,99 euros

Té una potència de 20 W i permet carregar dos mòbils alhora. Està disponible en dos colors: coure i plata. I, entre d'altres, és compatible amb mòbils amb funció Qi. Alguns d'ells són els iPhone 11, iPhone X, iPhone XR, iPhone 8 / 8 Plus, Samsung Galaxy S10 / S10 Plus / S9 / S9 Plus, S7 / S7 Edge o Note 8.

Aquest dispositiu a la venda a Lidl mesura 18 x 1 x 8,5 cm i pesa 130 g. I cada capsa inclou un cable de càrrega USB tipus A a tipus C.

Finalment, el fabrica SilverCrest, una de les proveïdores habituals de Lidl. I el seu preu és de 14,99 euros. Això sí: hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament, ja que només està disponible a través de la pàgina web.