Si hi ha un objecte que no sol faltar a les cuines cuina que apareixen a les pel·lícules de Hollywood, aquest és la batedora. Un electrodomèstic que és un fix en la decoració dels escenaris creats per a les seqüències que passen a la cuina. I ve fent-ho des de les pel·lícules del segle passat.

Un artefacte que pots trobar al catàleg de la multinacional Lidl, en una col·lecció que l'empresa té a la venda en la seva pàgina web. Una línia de batedores que, a més, llueixen un disseny retro que recorda a les primeres batedores que apareixien a les cintes dels anys 60.

Batedora de SilverCrest ala venda a Lidl

Batedora de SilverCrest a la venda a Lidl

Lidl llança una col·lecció de batedores retro

Aquestes batedores a la venda a Lidl les fabrica SilverCrest, marca que sol proveir d'articles Lidl. I el seu preu és de 32,99 euros. No obstant això, hauràs d'afegir uns altres 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament, ja que la venda és exclusiva a través de la pàgina web.

Quant a les seves característiques, aquest electrodomèstic per a la cuina compta amb un vas mesclador de vidre d'1,75 litres, amb la qual cosa podràs realitzar preparats per a diverses racions. Funciona endollada al corrent i té una potència de 600 W.

Serveix per batre o picar i és apta per al rentaplats

Aquesta batedora de Lidl compta amb 5 nivells de velocitat i amb un botó turbo. I és ideal per a batuts de fruites o verdures, però també per picar gel, carn i altres aliments. Aconseguiràs excel·lents resultats gràcies a les seves fulles d'acer inoxidable.

Batedora de SilverCrest a la venda a Lidl

Batedora de SilverCrest ala venda a Lidl

Així mateix compta amb una tapa amb obertura d'ompliment que porta integrat un dosificador. I totes les peces són desmuntables per poder ficar-les al rentaplats. Les seves mesures són de 20,8 x 17,8 x 43,4 cm i el seu pes és de 3,2 kg, amb la qual cosa portar-te-la on vulguis o emmagatzemar-la no serà un problema. A més, podràs escollir entre tres colors: blau, groc i vermell.