La suma elevada de la factura energètica és un dels inconvenients mes importants de l'actualitat. Què es pot fer per resistir davant d'aquest esdeveniment que amenaça l'economia familiar? L'aconsellable és utilitzar els productes més eficients del mercat. Davant d'aquest escenari inquietant, Lidl t'ajuda a estalviar un 80% el consum de llum amb una novetat de 3,99 euros. Continua llegint i assabenta't.

Costejar l'electricitat és un autèntic mal de cap, sobretot durant les temporades en què es depèn d'un ventilador o d'un sistema de calefacció. Si bé Lidl no és la solució a tots els teus problemes, ofereix un producte que restarà una mica a la teva càrrega.

Es tracta de les bombetes LED que presenta Lidl al seu catàleg a un preu molt baix. El preu és de 3,99 euros, una quantitat que tots es poden permetre i que serà un alleujament per a moltes llars espanyoles. Si et ve de gust aquest producte per passar els teus dies sense remordiment, has de saber que no necessàriament t'hauràs de desplaçar fins a la botiga. A la pàgina oficial d'aquesta cadena de supermercats la trobaràs, tens l'opció de comprar des d'allà i pagar una comissió pel trasllat.

bombilla led de Lidl

La bombeta que millora la teva economia.

La bombeta que maximitza l'estalvi a un 80%

Sense dubtes, dins de l'àmbit de la il·luminació, els llums LED són el futur. Enrere van quedar les bombetes incandescents i el seu vast consum. I, gràcies a Lidl, hi ha més possibilitats d'ajudar aquest planeta i continuar cobrint les necessitats bàsiques.

Aquest artefacte de vidre i metall permet un estalvi màxim del 80 % d'electricitat, això va més enllà del que ofereixen les bombetes de 55W. Ja que compta amb 750 lúmens, és a dir, la mateixa quantitat de llum que una bombeta convencional (al menor consum d'energia possible). D'altra banda, pesa 31 g i les seves dimensions són de 6 x 10,6 cm. Una alternativa que supera a la resta de possibilitats del mercat en molts aspectes.

Què et sembla aquesta interessant bombeta de Lidl? T'apuntes a la nova era responsable? Esperem que sí!