'La qualitat no és cara' avisa sempre Lidl. I no només ho fa només de boca. També ho demostra l'ampli catàleg que ofereix de productes d'altíssima qualitat a costos molt ajustats. Fer la compra per a tota la setmana a Lidl pot suposar un estalvi important al llarg del mes i de l'any.

Però Lidl no es queda allà, com sí que fan altres cadenes de supermercats. La multinacional alemanya també fa una forta aposta per productes que s'allunyen de l'alimentació. Articles que busquen trobar solucions per als problemes de cada dia dels seus clients. I aquí Lidl també fa valer allò que 'La qualitat no és cara'.

Lidl posa a la venda una cistella plegable per a la bugada

Tot això ho sabràs si ets client/a habitual de Lidl. I si és així, també sabràs que convé estar pendent del catàleg de ,la web de la multinacional, doncs alguns productes només apareixen allà i s'esgoten en qüestió de pocs dies o hores.

Un dels últims productes que proposa als consumidors és la cistella plegable per a la bugada de la marca Aquapur. Un producte que està la venda per només 9,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.

Cistella plegable a la venda en Lidl1

Cistella plegable a la venda a Lidl

Segurament t'hauràs trobat amb no saber on guardar la cistella de la roba quan has acabat amb la bugada. Doncs bé, el problema s'acabarà amb aquesta cistella de Lidl.

La cistella de la bugada|colada ja no t'ocuparà espai

Aquest article ha estat catalogat com a 'Producte estrella'. Està fabricada amb una carcassa estable i compta amb nanses integrades antilliscants. I disposa d'unes petites obertures per a la ventilació. A més, pots escollir entre tres colors: gris, rosa i verd.

Cistella plegable a la venda a Lidl

Cistella plegable a la venda a Lidl

Desplegada, aquesta cistella mesura 50 x 37,5 x 26,5 cm, amb una capacitat de 17 litres. Mentre que l'altura es redueix fins a 7,6 cm quan està plegada, permetent-te guardar-la a qualsevol racó.