A Lidl aposten molt fort pels productes que s'allunyen de l'alimentació. Tant a les botigues físiques com en la pàgina web podem trobar tota mena de productes relacionats amb la llar, el cotxe, el lleure, l'esport o la bellesa, entre d'altres. I si ets d'aquestes persones a qui els agrada fer-se els seus propis pentinats a casa, el que coneixeràs a continuació t'encantarà.

La multinacional alemanya ha posat a la venda una pinta elèctrica que podràs aconseguir els pentinats que vulguis en qüestió de minuts, sense riscos de danyar el teu cabell i estalviant-te les desenes d'euros que sol costar anar a la perruqueria.

Lidl t'estalvia centenars d'euros a la perruqueria

Aquest raspall a la venda a la cadena germànica de supermercats el fabrica SilverCrest, proveïdora habitual de Lidl, i el seu preu és de 12,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.

Pinta elèctrica a la venda a Lidl

Pinta elèctrica a la venda a Lidl

Aquesta pinta a la venda al portal de Lidl és catalogat com a 'Producte estrella', el que garanteix que és una compra excel·lent. Té una potència de 50 W i és per a tota mena de cabells: llisos, arrissats, llargs i curts.

Amb la pinta elèctrica de Lidl arrissaràs o allisaràs el cabell al teu aire

Es tracta d'una pinta rodona amb què podràs allisar o arrissar els cabells al teu aire en qüestió de minuts. Compta amb dos nivells de calor 150 °C i 180 °C, i podràs controlar la temperatura mitjançant els dos pilots LED que porta integrats.

Aquesta pinta de Lidl funciona endollada a la xarxa elèctrica i compta amb un revestiment de ceràmica amb turmalina que reparteix la calor de forma òptima i evita que el cabell es danyi.

A més, disposa d'un sistema de desconnexió de seguretat. Les seves mesures són de 30 x 5,2 cm de diàmetre i el seu pes és de 380 grams. I cada capsa ve amb una funda protectora de viatge amb revestiment tèrmic. Ideal per portar-lo o guardar-lo on vulguis.