Lidl ha posat a la venda un nou producte que et posarà la vida en manera fàcil. Aquest producte desinfecta el 99,9% de bacteris del teu telèfon mòbil en un minut amb aquesta novetat "low cost" que has de conèixer sí o sí. Estem en una època important, en la que la prioritat més important és la salut, per això no pots deixar de conèixer aquest desinfectador de telèfons mòbils que porta Lidl per a tu a un preu bastant baix.

Sals constantment a causa del treball? Llavors assegura't de desinfectar a la perfecció totes les teves pertinences en entrar a casa. Òbviament, el teu telèfon mòbil també ha de ser desinfectat, tanmateix, això no ho podem fer igual que amb la resta de les nostres pertinences.

És per això que Lidl ens ofereix aquesta meravellosa solució a un molt baix preu, un desinfectador de telèfons mòbils que mantindrà tota classe de bacteris fora de l'abast de les teves mans. Tingues un mòbil net sense cap tipus de problemes i gaudeix d'una salut realment radiant, però abans, coneguem una mica més sobre aquest increïble producte.

desinfectador

El desinfectador de mòbils

Desinfectador de telèfons mòbils HoMedics, una solució econòmica

Afortunadament, els nostres amics de HoMedics pensen en tot, i això els han portat a crear aquest magnífic i eficaç desinfectador de telèfons mòbils. Capaç d'eliminar en la seva totalitat tots els bacteris adjacents en el nostre aparell, aquest desinfectador compta amb un dels millors preus del mercat i el podràs aconseguir per menys de 25 euros.

Només hauràs d'esperar un minut en què els llums ultraviolats d'alta intensitat del desinfectador eliminin tots els bacteris del teu telèfon mòbil, tot això de forma summament senzilla. Compta amb una aparença bastant elegant i la seva mida permet guardar-lo en qualsevol part mentre que no s'utilitza.

És totalment respectuós amb el medi ambient i no hi ha cap perill que el teu mòbil pateixi danys, per la qual cosa és el producte recomanat per netejar el teu mòbil de tots els bacteris que pugui portar a sobre el moment d'arribar a casa després d'un dur dia laboral. A més, és altament compatible amb la gran majoria de mòbils existents al mercat.

Ofereix gairebé més de 70 usos per cada càrrega i la seva eficiència és tan bona que tots els que ho han provat ho han recomanat rotundament. Mantén els teus mans lliures de bacteris mantenint el teu mòbil lliure d'elles, tot gràcies a HoMedics i Lidl.