Els restaurant italians ja formen part de l'oferta gastronòmica més comuna entre els nostres barris i ciutats. I és que la gastronomia italiana és mundialment coneguda pel bon sabor que desprenen els seus plats així com per un tipus de cuina en la qual destaca l'amor que es posa en cada elaboració i per l'ús de productes frescos i de qualitat. A Madrid, més concretament al barri de la Latina, hem vist un restaurant italià que ja és el més ben valorat a TripAdvisor, així que hem volgut conèixer-lo, ja que a més a nivell general és el segon més ben valorat de tota la zona.

Pizzes i pastes casolanes

fragrande

Pizzeria Fratelli Madrid

Es tracta de la Pizzeria Fratelli, situada a la zona del Parc Aluche. La Pizzeria Fratelli ens ofereix un viatge a Itàlia a través dels sentits, especialment a través del gust. Les elaboracions casolanes de forma tradicional pel seu xef ens trasportarán a les petites trattories de la Roma clàssica, llocs als quals un sempre vol tornar, o dels quals un mai no vol sortir. Una pizzeria que a més té una pasta casolana, com també a la pizza.

Com a entrants algunes elaboracions pròpies de la gastronomia italiana que ja ens indica el variat i elaborat de la seva carta:

  • Amanida César: Enciam, crostons, parmesà, pollastre i salsa cessar.
  • Provoleta al forn: Amb salsa de tomàquet acompanyada de foccacia.
  • Camembert fregit amb assortiment de melmelades.
  • Pollastre Fratelli: Cruixents tires de pollastre en tempura amb salsa de iogurt, anet i all.

Un restaurant que com diem al barri de la Latina ja està causant molt bona sensació, així com en TripAdvisor, on ja col·lecciona desenes de comentaris positius com aquest: "Si vols sortir de l'habitual quant a pasta i pizza, Fratelli té una carta de productes molt treballats amb un sabor excel·lent, i a més un tracte amable i molt atent. Absolutament recomanat."

fra2

Pizzeria Fratelli Madrid

Com podem imaginar, la varietat tampoc no es queda enrere quan ens dirigim als plats principals de pasta o de pizza, entre els quals podem destacar aquestes propostes de la seva carta:

  • Ravioli de botifarró: Farcits de botifarró al Pedro Ximenez i ceba caramel·litzada amb salsa de formatge.
  • Rotelle de rap: Acompanyat d'una saltat de gambes, all i tomàquet cherry.
  • Quatre stagioni: Tomàquet, mozzarella, tonyina, xampinyons, pernil, carxofa i pebrot.
  • Pizza carbonés: Tomàquet, mozzarella, Nata, cansalada, ceba, parmesà i ou.
  • Pizza Delizia: Tomàquet, mozzarella, rul·lo de cansalada amb crema de formatge i ceba morada.

Per acabar, com a bon restaurant italià no poden faltar postres casolanes, entre les quals podem elegir una panncotta de xocolata blanca, una de nutella, o un clàssic però sempre encertat tiramisú.

Un restaurant ideal per transportar-nos potser d'Itàlia sense sortir del cèntric barri de la Latina.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)