Una de les característiques del catàleg de Sfera és l'elegància que prodiguen les peces que té a la venda. La firma de moda és una de les que proposa opcions més elegants als preus més ajustats. I la jaqueta que ocupa les següents línies és bona prova d'això.

Estem parlant d'una parca curta que trobaràs a Sfera i que presumeix d'un disseny retro que et transportarà a aquells temps passats que sempre van ser millors. Una parca elegant, confortable i molt versàtil que podràs comprar en talles S o M.

Aquesta parca de Sfera et serà útil fins i tot ben entrada la primavera

Aquesta parca de Sfera lluu en un to cru que combinarà amb qualsevol outfit. Aportarà elegància sigui quina sigui la combinació escollida per a aquell dia. I tot això mentre et proporciona una alta protecció davant les baixes temperatures.

Parca corta1
Parca curta / Sfera

Una de les característiques que més ens ha agradat d'aquesta parca de Sfera és el seu coll camiser que accentua el seu estil elegant. I gràcies al seu tancament amb tres botons la podràs configurar com vulguis. Els botons llueixen en tons marró fosc per crear un contrast molt atractiu.

Aquesta parca, a més, integra dues pràctiques butxaques a la part frontal que et permetran portar els teus objectes personals o simplement protegir les teves mans del fred. Aquestes butxaques queden dissimilades a la peça.

Parca corta2
Parca curta / Sfera

Disseny elegant i molt versàtil

Aquesta parca de Sfera és de tir curt. Arriba per sota de la cintura. És per això que et recomanem utilitzar una faldilla llarga o uns pantalons llargs en les jornades més fredes. Encara que també quedarà de meravella amb una faldilla curta o uns leotards.

Parca curta
Parca curta / Sfera

Una peça que podràs comprar ja mateix a les botigues físiques de Sfera o en la seva pàgina web per un preu de 69,99 euros. Una bona inversió per a una jaqueta que serà molt útil en els dies més freds, però també quan arribi la primavera i les tardes continuïn sent fresques.