Sfera presumeix de ser una de les marques que té propostes molt elegants i exclusives, però a preus que estan a l'abast de gairebé totes les butxaques. El catàleg de Sfera és perfecte per a aquelles persones que busquen renovar el seu armari amb peces glamuroses sense que això signifiqui deixar tremolant l'economia.

Una de les peces de Sfera que més enrenou està causant actualment és el blazer que ocupa les següents línies. Una peça elegant, cridanera, de qualitat i que pots comprar a un preu molt assequible.

Aquest blazer de Sfera centrarà tota l'atenció vagis on vagis

Es tracta del blazer efecte pell que trobaràs en color fúcsia. Un to que no serà fàcil de combinar, però que centrarà totes les mirades.

Blazer efecte piel1
Blazer efecte pell / Sfera

Aquest blazer llueix un tall clàssic. Destaquen les butxaques laterals que et permetran portar objectes personals com les claus o el telèfon mòbil. I també pel seu coll de solapa que li aporta elegància. I tot això en un efecte pell que fa que sembli d'una marca d'alta costura. Centrarà totes les mirades. I més d'una es preguntarà on l'has comprat, pensant que pertany a un catàleg de luxe.

Aquest blazer de Sfera va ser llançat a les talles S, M i L. Encara que t'avisem que algunes d'elles estan a punt d'esgotar-se. Hauràs de comprovar pel teu compte si queden unitats de la teva talla.

Blazer efecte pell
Blazer efecte pell / Sfera

Te'l pots emportar per menys de 60 euros

Un blazer que podràs comprar ja mateix a les botigues físiques de Sfera o en la seva pàgina web a un preu molt ajustat de 59,99 euros. Serà molt difícil que trobis un disseny semblant per menys diners.

Un blazer que podràs combinar amb un jersei o una camisa sota, i també amb uns pantalons o una faldilla. Encara que el millor serà que, escullis el que escullis, triïs colors foscos. Són els que millor queden amb aquest cridaner blazer.