Sfera té a la venda uns texans rectes que han desfermat la bogeria a totes les botigues de la marca a causa del molt que s'han venut, i això a causa del bé que es veuen i al versàtils que són per a tota mena d'ocasions.

Aquests jeans rectes són una icona ara mateix a Sfera, per la qual cosa s'espera que es venguin molt més en aquestes setmanes que venen, per la qual cosa et recomanem afanyar-te a llegir tot sobre aquests pantalons per arribar a temps i aconseguir-lo.

El preu que té a les botigues és de 27,99 euros, un preu que fa que sigui una compra segura, ja que en gaudiràs molt.

Pantalons de Sfera
Pantalons de Sfera

Aquests pantalons són d'aquests que no pots deixar de comprar passi el que passi

Amb un aspecte fantàstic que quedarà genial en qualsevol outfit que tinguis, aquests pantalons de disseny recte queden bé en tota mena de figures i són els pantalons perfectes per causar aquest efecte de cames llargues que sempre queda bé en tota dona.

Es pot combinar amb peces casuals o elegants per tenir un estil dinàmic sempre que vulguem. Alguna cosa a tenir en compte és que és de tir mitjà, però pot anar molt bé amb tota mena de tops i camises.

Està disponible en dos colors diferents, encara que com tal els pantalons podràs aconseguir-ho des de la talla 36 fins a la 44, així que no tindràs cap problema quant a la teva figura no es refereix (i tampoc no tindràs problemes en combinar-lo a causa dels colors en els quals està disponible).

És un model que val molt la pena i podràs aconseguir-lo a qualsevol de les botigues de Sfera, encara que també és al seu portal web, lloc on et costarà menys de 30 euros, així que no esperis més per comprar-lo, ja que d'assegurança en les properes setmanes s'esgota en algunes talles.