A Sfera volen que comencis l'any amb la màxima alegria. I ho demostren proposant peces animades i acolorides que et faran sentir la més afortunada en aquest 2023 que acabem d'estrenar.

Un exemple d'això és el vestit que ocupa les següents línies. Una peça elegant alhora que despreocupada que s'allunya dels talls i teixits típics per oferir un estil únic i exclusiu que t'encantarà i que podràs combinar amb tota mena de calçat i qualsevol abric.

Sfera comença l'any 2023 amb un vestit trencador

Es tracta del vestit curt de Sfera amb coll estil caixa i màniga cisa. Un vestit molt atractiu que centrarà totes les mirades i en tindrà més d'una preguntant-se on l'has comprat i si pertany al catàleg d'una firma d'alta costura.

Vestit curt 1
Vestit curt / Sfera

Aquest vestit llueix en un color verda turquesa que il·luminarà el teu rostre i aportarà una alegria total a qualsevol look. És de tir curt, amb un baix situat a mitja altura de la cuixa i una faldilla que aporta moviment en tot moment.

Aquest vestit curt de Sfera compta amb un tancament de cremallera a l'esquena que passa molt desapercebut. I està confeccionat amb teixits sintètics que li atorguen un efecte pell molt atractiu i elegant.

Combina amb gairebé tot i costa menys de 40 euros

Aquest vestit serà ideal per combinar amb unes botes altes, uns botins o fins i tot unes d'esportives. I si decideixes portar-lo a l'estiu, unes sandàlies seran el complement perfecte. Mentre que quedarà de meravella amb abrics clàssics, caçadores de pèl o fins i tot una rebeca lleugera. Gairebé tot val amb aquest mini vestit de Sfera.

Vestit curt
Vestit curt / Sfera

Una peça que, a més, trobaràs a un preu molt assequible. Perquè segons hem trobat al web de Sfera, costa només 39,99 euros. I va sortir disponible en talles S, M i L , però no podem garantir-te quant temps estaran disponibles, ja que ens consta que està sent un èxit absolut i que algunes talles estan a punt d'esgotar-se. Hauràs de comprovar pel teu compte si queden unitats per a les teves mesures.