Sfera no deixa de sorprendre amb noves adquisicions que no passen desapercebudes. Peces en les quals predomina el disseny avantguardista, l'elegància, la comoditat, la qualitat i el preu. Un còctel infal·lible de què neixen articles com el que ocupa les següents línies i que ja està arrasant entre les clientes de Sfera.

Estem parlant del mocassí bicolor per a dona que trobaràs en catàleg de Sfera i que t'enamorarà amb només veure'l. És el mocassí més extraordinari que ha vist la marca en molt temps. I tot això sense renunciar a l'elegància.

Sfera reinventa el mocassí de banda de tota la vida

Aquest mocassí a la venda a Sfera lluu un disseny clàssic de banda en la part frontal amb un acabat en punta, on combina dos colors. Blanc en el fons amb recobriment en negre, generant un contrast molt elegant i cridaner.

Mocassí bicolor per a mujer1

Mocassí bicolor per a mujer / Sfera

Però atenció a la part posterior d'aquest mocassí de Sfera. Perquè en la part superior compta amb un sistema de subjecció tipus sandàlia, amb una cinta que s'ajusta a la part posterior de l'articulació del peu. Mentre que a la part inferior compta amb un taló que, a més de potenciar la seva elegància, també t'aportarà uns centímetres extra que estilitzaran la teva figura.

Un mocassí com no ho hem vist en anys

Aquest disseny de calçat de Sfera va sortir a la venda en talles que van de la 36 a la 41, encara que t'avisem que algunes talles estan a punt d'esgotar-se. Hauràs de comprovar pel teu compte si queden unitats de les talles que estàs buscant.

Mocassí bicolor per a dona
Mocassí bicolor per a dona

Un mocassí trencador i innovador que no et deixarà indiferent i que pots comprar tant a les botigues físiques de Sfera com en la seva pàgina web. Encara que et recomanem que vagis al centre físic per emprovar-te-la i comprovar que no et produeix rascades i t'aporta el confort necessari. A més, t'estalviaràs les despeses d'enviament. El seu preu és de 59,99 euros.