La millor manera d'estrenar l'any és fer-ho amb alegria. I per a això que millor que estrenar un dels abrics més acolorits i festius de Sfera. Un abric amb estampat de flors que serà, sense cap dubte, un dels més bonics de 2023.

Aquest abric el trobaràs al catàleg de Sfera sota el nom d'Abric Jaquard de flors. I el seu nom ho diu tot. No trobaràs un abric tan alegre al catàleg de cap firma, ni tan sols en els de marques d'alta costura.

Abrigo Jaquard de flores2
Abric Jaquard de flors / Sfera

Aquest abric de Sfera és pura alegria

Aquest abric a la venda a Sfera lluu un estampat atapeït de flors que combinen els colors blau, vermell i verd. Compta amb un disseny clàssic amb coll de solapa que li aporta la màxima elegància. I disposa d'un tancament amb dos botons en el centre que llueixen en gran mida i en color negre, creant un contrast molt atractiu.

Aquest abric de Sfera està confeccionat en un tall mitjà que arriba fins per sobre dels genolls. I està confeccionat amb materials d'alta qualitat que el fan molt durador i resistent al fred. Quedarà de meravella amb uns pantalons de vestit i amb unes botes o unes sabates de taló. Aconseguiràs la màxima elegància.

Abrigo Jaquard de flors
Abric Jaquard de flors / Sfera

La millor manera d'estrenar el 2023

Aquest abric va ser llançat en talles S, M i L. Però no podem garantir-te que totes estiguin disponibles. De fet, ens consta que algunes ja han començat a esgotar-se. Això és gràcies al seu disseny espectacular, però també al seu preu. Perquè un abric que podria costar un parell de centenars d'euros, el trobaràs rebaixat a Sfera. El seu preu original era de 59,99 euros. Però actualment pots comprar-lo per 39,99 €.

Abrigo Jaquard de flores1
Abric Jaquard de flors / Sfera

Aquest és sens dubte el complement que voldràs portar en els compromisos més especials i alegres que tindràs en aquests primers mesos de 2023, i que també podràs recuperar quan torni el fred, ja que no passarà de moda.