Després de dos estius marcats per les restriccions per la pandèmia del coronavirus, arriba una època estival en què la majoria de limitacions han desaparegut i en què l'ús de la mascareta podrà ser molt limitat. Concretament a centres sanitaris, farmàcies i residències. I això fa que sigui un bon moment per a celebracions.

Festes en les quals podrem reunir-nos amb els nostres amics i familiars sense haver de comptar els assistents amb els dits de la mà ni que no hàgim d'estar tapant-nos amb mascaretes. I per celebrar-ho en les millors condicions, una de les millors opcions és fer-ho amb cava.

Tanmateix, hi ha qui, ja que és una ocasió tan especial, prefereixi fer-ho amb un beuratge diferent. I que per això triï remullar les trobades amb xampany.

El xampany més venut del Club del Gurmet d'El Corte Inglés és un Dom Perignon

Per trobar un xampany de qualitat, una bona solució és anar al catàleg de la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. I és que en aquest apartat de la cadena de grans magatzems es poden trobar els millors productes culinaris en gairebé totes les especialitats. I clar, no falta el xampany d'alta qualitat.

Però atenció, perquè el més venut actualment no és un Moët & Chandon o un Mumm, que venien a ser alguns dels de millor qualitat a preus més continguts. I és que el que arrasa a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés és un Dom Perignon.

Dom Pérignon Rosé Vintage 2006

Dom Pérignon Rosé Vintage 2006 / El Corte Inglés

Concretament, el Dom Pérignon Rosé Vintage 2006. Un xampany molt exclusiu que no deixarà indiferents els qui busquen una bona beguda bombollejant per a les celebracions més especials.

Aquest xampany figura entre els més exclusius del mercat

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 13% Vol.

Aquest xampany ve en ampolles de 75 cl. Està elaborat amb les varietats de raïm Pinot Noir i Chardonnay. I s'ha deixat criar durant 10 anys.

El resultat és un xampany molt exclusiu que es caracteritza per notes tropicals de guaiaba i fulla de curri, que es fonen amb notes clàssiques com la fruita madura. Un beuratge que té una "vinositat tònica, amb una riquesa inicial que augmenta i s'afirma, més física, sòlida i estructurada". I que en boca té una durada notable, "amb un toc amarg sucós de taronja sanguínia".

Aquest xampany ve presentat en un estoig molt elegant que denota la seva exclusivitat. I el seu preu és de 395 euros al web del Club del Gurmet. No sembla un preu per a totes les butxaques, però el que sigui el xampany més venut a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés deixa clar que no és un preu que no vagi conforme amb la qualitat que ofereix per als consumidors.