Ja saps que el pernil és un dels productes més consumits a Espanya. I és molt possible que siguis d'aquestes persones a qui els agrada gaudir del millor pernil del mercat. En cas afirmatiu, tanmateix, sabràs que gaudir de les millors peces no és precisament barat. Tanmateix, no té per què ser així si fas un volt pel catàleg que proposa El Corte Inglés a la secció del Club del Gurmet.

Perquè aquí, la cadena de grans magatzems proposa el millor en molts àmbits culinaris. I és cert que en ocasions els preus no estan a l'abast de totes les butxaques. Tanmateix, en ocasions es poden trobar autèntics tresors de la gastronomia a preus més continguts. I és el cas del qual actualment és el pernil més venut a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

El pernil que arrasa actualment en el Club del Gurmet no és 100% ibèric

L'habitual referent als millors pernils més venuts és trobar els de marques com Cinc Jotes o Joselito. No obstant això, no és cap d'aquests el que en aquest moment està arrasant en el Club del Gurmet. I atenció, perquè tampoc no és un ibèric 100%.

Perquè la tendència de molts consumidors ha demostrat que no fa falta que sigui 100% ibèric per ser del millor. I han trobat una qualitat excepcional al pernil d'esquer de Camp Ibèric 50% raça ibèrica de la marca Fisan. Un pernil que, a més, aquests dies està rebaixat.

Pernil d'Esquer de Camp Ibèric 50% raça ibèrica de Fisan
Pernil d'Esquer de Camp Ibèric 50% raça ibèrica de Fisan / El Corte Inglés

10% de descompte al pernil més venut del Club del Gurmet

El preu habitual d'aquest pernil 50% ibèric de Fisan és de 195 euros en peces de 8,5 quilos. Tanmateix, al web del Club del Gurmet el trobaràs rebaixat en un 10% per emportar-te'l per 174 euros. Una oportunitat única per provar un dels millors pernils del mercat.

Aquest pernil d'esquer de Camp Ibèric 50% raça ibèrica de Fisan té origen a Guijuelo, Salamanca, on són experts en els millors pernils. I està elaborat a partir de porcs ibèrics que campegen en llibertat en deveses de gran extensió.

Així mateix, aquest pernil ha estat curat en assecadors i cellers durant més de 36 mesos. I s'han seguit processos tradicionals seguits per fins a tres generacions. L'experiència del productor és una de les claus de la seva qualitat en aspecte, textura i sabor.

Que no sigui ibèric 100% no significa renunciar a la millor qualitat

Segons el fabricant, aquest pernil "es caracteritza pel seu sabor intens que recorda a la devesa on els porcs es crien". I presenta un color vermellós amb el greix blanquinós infiltrat i localitzat que li aporta una suavitat excepcional.

Per gaudir al màxim d'aquest pernil que arrasa a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés es recomana emplatar de forma ordenada i a temperatures que rondin els 20 ºC.

Unes qualitats i una menja de què, com dèiem, podràs gaudir per 174 euros en peces de 8,5 quilos si el compres a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.