Les caçadores de doble faç estan de moda aquesta temporada. Estan sent un èxit absolut a totes les marques. I també en Stradivarius. La firma low cost també ha apostat per les caçadores de doble faç aquests mesos. I n'hi ha una en particular que està enamorant a primera vista. Tant que algunes talles ja s'estan esgotant.

Estem parlant de la caçadora biker de doble faç amb antelina que Stradivarius ha proposat aquesta temporada. Una caçadora de doble faç que s'allunya dels estils que estàs acostumada a veure.

Stradivarius reinventa la caçadora de doble faç

A diferència de les caçadores de doble faç que solen lluir tons foscos a l'exterior i més clars a l'interior, aquesta llueix el mateix to en ambdós costats. La pots escollir en blanc o en negre.

Caçadora biker doble faç antelina1
Caçadora biker doble faç antelina / Stradivarius

Aquesta caçadora de doble faç de Stradivarius destaca pel seu coll de solapa i la seva màniga llarga. I també pel seu tancament amb cremallera metàl·lica situat en un costat que et garanteix una total protecció del fred. Se li hi suma un cinturó amb traveta que et permetrà ajustar-la com et convingui en cada ocasió. Encara que si el deixes solt també t'aporta un estil propi.

Disponible en dos colors que ja estan arrasant

A aquesta caçadora de Stradivarius tampoc no li falten unes pràctiques butxaques en els laterals que et permetran portar els teus objectes personals amb total seguretat, ja que integren tancaments amb cremallera. Encara que també seran perfectes per protegir les teves mans del fred gràcies al seu folre de borreguet en la línia amb la resta de l'interior de la caçadora.

Caçadora biker doble faç antelina
Caçadora biker doble faç antelina / Stradivarius

Una peça que va ser llançada per Stradivarius en talles que van de la XS a la XL en ambdós colors. Encara que ja t'advertim que algunes d'elles han començat a esgotar-se. Hauràs de comprovar pel teu compte si encara estan disponibles.

Una peça que podràs comprar ja mateix per 55,99 euros. Trobaràs aquest preu tant en la pàgina web com a les botigues físiques de la marca de moda low cost.